Life

Denise Rifai, întrebări incomode pentru un celebru actor: „Aveți probleme cu alcoolul?”

12.03.2021 | 09:50
Denise Rifai intrebari incomode pentru un celebru actor Aveti probleme cu alcoolul
Denise Rifai, prezentatoare tv. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Denise Rifai pune un nou șir de întrebări incomode, de data aceasta pentru unul din cei mai cunoscuți actori din România, în noua ediție a emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D.

Jurnalista îl va avea ca invitat pe Marius Manole în data de 16 martie, iar printre curiozitățile sale vor fi și câteva destul de intime, însă legate de ceea ce artistul a declarat public.

ADVERTISEMENT

Actorul va fi întrebat, printre altele, dacă este alcoolic, dacă și-a ratat viața, dacă joacă în telenovele pentru că are nevoie de bani și, de asemenea, dacă se consideră un om fericit.

Denise Rifai ni-l arată pe Marius Manole așa cum nu îl știam

În stilul caracteristic, rece și dur, Denise Rifai îl întreabă pe Marius Manole și în ce relație mai este cu Ion Caramitru și dacă acesta consideră că a fost confiscat Teatrul Național de el.

ADVERTISEMENT

„Vreau să descoperim împreună cine sunt, pentru că nici eu nu sunt foarte convins și nici eu nu știu multe lucruri despre mine. M-am și ferit toată viața să aflu lucruri despre mine… că poate ce găsesc nu este chiar pe placul meu. (…) Am tot închis ușițe și poate de aici pasiunea asta și dragostea asta pentru teatru”, este confesiunea pe care Marius Manole i-o face lui Denise Rifai în debutul interviului.

Invitat recent la podcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube, Marius a vorbit despre câteva dintre lucrurile din lista de întrebări a prezentatoarei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Actorul a recunoscut că a fost în pragul alcoolismului

Acesta a mărturisit că a avut probleme cu alcoolul, într-adevăr, și că nu i-a fost deloc ușor să se remarce ca actor pe scenele teatrelor din România.

Actorul a mai spus că marele său noroc, având în vedere viața haotică pe care o duce, este că nu s-a apucat de droguri: „Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinții, fața, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…”.

ADVERTISEMENT