Life

Denise Rifai, invitație surpriză pentru Klaus Iohannis: “Ne este dator”

Denise Rifai a lansat o invitație surpriză pentru Klaus Iohannis. Prezentatoarea de la Kanal D și-ar dori ca președintele României să-i acorde un interviu.
16.12.2021 | 09:31
Denise Rifai invitatie surpriza pentru Klaus Iohannis Ne este dator
ADVERTISEMENT

Întrebată cui ar dori să-i adreseze cele 40 de întrebări în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Denise Rifai nu a stat pe gânduri și a dezvăluit că președintele României, Klaus Iohannis, se află pe lista invitaților.

Prezentatoarea TV consideră că președintele Iohannis ar fi „un invitat excepțional” la emisiune. În plus, Denise Rifai este de părere că șeful statului ar trebui să acorde un interviu.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai și-ar dori ca soția președintelui, Carmen Iohannis, să fie invitata ei la o emisiune.

Denise Rifai își dorește un interviu cu Klaus Iohannis

Prezentatoarea de televiziune și-ar dori foarte mult să-i adreseze și lui Klaus Iohannis cele 40 de întrebări în emisiunea pe care o moderează de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

În același timp, Denise Rifai consideră că și Prima Doamnă, Carmen Iohannis, ar acorda un interviu de excepție.

Atunci când a fost întrebată cu cine ar vrea să stea față-n față în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, Denise Rifai a răspuns imediat că președintele României este primul pe lista invitaților. Moderatoarea s-a răzgândit imediat și a spus că soția lui Klaus Iohannis ar trebui să fie prima invitată.

ADVERTISEMENT

„Președintele Iohannis! Nu, de fapt aș vrea primul … mi-ar plăcea cu Carmen Iohannis, cu soția președintelui, în primul rând…

Soția președintelui, pentru că întotdeauna, într-o astfel de conjunctură, contează foarte mult cuplul oricărui demnitar de rang înalt!”, a declarat Denise Rifai pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a avut mai mulți invitați din lumea politică în platoul emisiunii, printre care și Dan Barna, Dacian Cioloș, Liviu Dragnea sau Gabriela Firea, Denise Rifai își dorește și un interviu cu Klaus Iohannis.

„Președintele Klaus Iohannis cred că ne este nu doar un invitat excepțional, ci ne este dator, dat fiind faptul că ne conduce și ne reprezintă, să ni se lase la un interviu!”, a mai spus prezentatoarea TV.

Prezentatoarei i-ar plăcea să-l aibă ca invitat și pe Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Dat fiind faptul că are origini iordaniene, Denise Rifai ar vrea să le ia un interviu Regelui și Reginei Iordaniei.

„Din alte state mi-ar plăcea foarte foarte mult Regele Iordaniei, pentru că sunt pe jumătate iordaniancă și cred că și Regele și Regina sunt două mari personalități ale lumii arabe, care au realizat realmente foarte multe chestiuni pentru pacea din Orientul Mijlociu, o pace atât de fragilă!”, a adăugat Denise Rifai.

ADVERTISEMENT