Life

Denise Rifai își dă seama când invitații săi mint. Care este secretul prezentatoarei de la Kanal D

Denise Rifai a oferit detalii din culisele emisiunii pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.
10.10.2021 | 17:50
Denise Rifai isi da seama cand invitatii sai mint Care este secretul prezentatoarei de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că își dă seama atunci când invitații săi mint. Secretul prezentatoarei de la „40 de întrebări” a fost dezvăluit în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Denise Rifai susține că persoanele publice care au ajuns în fața sa se dau de gol atunci când vor să ascundă unele lucruri. Care este gestul pe care-l fac vedetele?

ADVERTISEMENT

Ei bine, prezentatoarea de la Kanal D spune că aceștia își duc frecvent mâna la ochi atunci când nu vor să dea cărțile pe față.

Denise Rifai, detalii din culisele emisiunii 40 de întrebări. Cum vede că o mint invitații

„Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună.

ADVERTISEMENT

Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă. Energia minciunii se simte.

Minciuna are o vibrație joasă și imediat simți energia omului care minte. Eu mă uit, iar cei de acasă îmi cunosc privirile. Sancțiunea se simte. (…) Mulți falsează”, a declarat Denise Rifai la Teo Show, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a vorbit și despre invitații pe care i-a avut la emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, precizând că îi pune în fața unor lucruri pe care-au declarat de-a lungul timpului

Bruneta susține că face în așa fel încât persoanele publice care ajung în fața sa să se poziționeze în funcție de ceea ce le spune, să se facă plăcuți celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, amuzată de strategiile unor invitați. Ce fac ei

„Unicul meu scop este ca invitatul, dacă dorește sau dacă este în putere să se clarifice, să se repoziționeze, să se facă iubit. Eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă și care induce părerile publicului.

Eu îi pun adevărul, ce s-a scris în presă, iar el să se poziționeze cum vrea el. După emisiuni, toți invitații mei mă sună la două-trei zile. Eu le spun tututor să vină deschiși, pentru că nu îi întreb decât lucruri pe care le-au mai auzit”, a mai spus Denise Rifai.

În altă ordine de idei, prezentatoarea de la Kanal D a mai adăugat că unii dintre invitații săi sau chiar apropiații acestora au încercat să afle întrebările încă dinainte de emisiune.

Vedeta spune că știe multe dintre strategiile pe care le încearcă aceștia, dar nu lasă garda jos absolut nicio secundă, preferând să se amuze pe această temă.

ADVERTISEMENT