Life

Denise Rifai, la Bravo, ai stil! Raluca Bădulescu, luată la țintă: „Nu pot să vă arăt chiar tot”

Denise Rifai a ajuns la Bravo, ai stil! Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” a intrat în platoul concursului de modă cu un motiv clar!
27.03.2023 | 13:42
Denise Rifai la Bravo ai stil Raluca Badulescu luata la tinta Nu pot sa va arat chiar tot
Denise Rifai, în platoul Bravo, ai stil. Foto: Kanal D2
ADVERTISEMENT

Denise Rifai i-a luat prin surprindere pe jurații de la Bravo, ai stil! Prezentatoarea a ajuns în platoul show-ului care va începe în curând la Kanal D2, iar prezența ei la filmări nu a fost în zadar!

Denise Rifai a dat buzna în platoul Bravo, ai stil. Raluca Bădulescu a arătat ce are în geantă

Fanii concursului de modă nu trebuie să se panicheze! Denise nu a mers ca să îi fure locul Ilincăi Vandici, ci, dimpotrivă, să ureze succes echipei, având în vedere că show-ul a fost mutat pe un post de televiziune nou!

ADVERTISEMENT

Jurnalista i-a luat la întrebări pe jurați, iar principala ei țintă a fost excentrica Raluca Bădulescu! Cu un look impresionant, o perucă despre care putem spune că ocupă cam tot locul destinat juraților, Raluca a acceptat să îi arate prezentatoarei ce poartă în poșetă.

Raluca Bădulescu a scos geanta de sub pupitru, iar cei din jur au fost uluiți să vadă câte lucruri scoate din ea. „Bomboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!”, a explicat Raluca Bădulescu, satisfăcându-i curiozitatea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Alex Abagiu: „Inteligența e cel mai bun produs de make-up”

Jurații au făcut, apoi, câteva dezvăluiri despre ei. Maurice a mărturisit că i s-a întâmplat, la rândul său, să primească calificative proaste pentru stilul său vestimentar, dar nu a pus preț pe toate părerile. În opinia fashionistului, contează foarte mult cine face anumite critici.

„Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult ca să îți ascult părerea”, a mărturisit Maurice Munteanu.  Alexandru Abagiu, în schimb, a spus care este produsul de make-up care face cu adevărat diferența. Răspunsul oferit de jurat a surprins-o plăcut pe Denise Rifai, căci aceasta se aștepta să dezvăluie un produs anume pe bune.

ADVERTISEMENT

„Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult glet pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a declarat Alexandru Abagiu.

Denise Rifai vrea să ajungă mai des la Bravo, ai stil: „A fost o experiență interesantă”

Denise Rifai s-a simțit bine în compania colegilor de la Kanal D2. Mai mult de atât, vedeta le-a promis că îi va vizita mai des și că speră ca noul sezon Bravo, ai stil să își atingă targetul, adică să rupă gura târgului în rating.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență interesantă. Mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul Bravo, ai stil. Le doresc succes colegilor mei, de această dată la Kanal D2! Am foarte mare încredere în acest proiect”, a spus Denise Rifai.

Sezonul cu numărul 8 al emisiunii Bravo, ai stil se va lansa duminică, 2 aprilie 2023, de la ora 19:00. Prima ediție va fi una specială, una plină de surprize. Emisiunea în care vor concura 10 concurente din toate colțurile țării va fi difuzată timp de două ore pe zi, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Bravo, ai stil a fost o rampă de lansare pentru foarte multe vedete de la noi. Show-ul le-a făcut remarcate, printre altele, pe Emily Burghelea, Silvia Popescu, Alina Ionescu, Larisa Udilă, Ruxi sau Marisa Paloma.

Concursul a avut și două ediții VIP, câștigate de Alexandra Ungureanu și Rux și Opulență. În sezoanele Celebrities au participat Bella Santiago, Oana Radu, Theo Rose, Andreea Tonciu sau Viviana Sposub, printre cele mai cunoscute.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT