Life

Denise Rifai, mutarea anului la Kanal D. Ce emisiune va prezenta jurnalista

15.07.2020 | 08:22
Denise Rifai mutarea anului la Kanal D Ce emisiune va prezenta jurnalista
ADVERTISEMENT

Kanal D își întărește echipa din acest an. Denise Rifai este noua vedetă a televiziunii. Jurnalista pregătește un format surpriză pentru telespectatori.

Denise Rifai se întoarce în televiziune cu forțe proaspete, după o scurtă pauză de care avea nevoie pentru a-și încărca bateriile. Timp de nouă ani, Denise a făcut parte din echipa Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

Jurnalista are o vastă experiență în media. A fost prezentator de radio, reporter, prezentator, moderator și, mai apoi,  realizator de emisiune de știri și talk-show. În tot acest timp, s-a bucurat de succes și aprecieri din partea publicului.

Denise Rifai, mutarea anului la Kanal D

Denise Rifai va avea o nouă provocare din toamna acestui an. Telespectatorii se vor bucura de experiențe memorabile alături de ea. O emisiune fenomen, puternică, la fel ca și cea cre o va prezenta.

ADVERTISEMENT
“Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul și asta pentru ca eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată.
Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a declarat jurnalista.
Denise Rifai și-a dat demisa de la Realitatea Plus, la finalul lunii mai, după o colaborare de nouă ani. Motivul îl reprezintă schimbările editoriale cu care s-a confruntat și care nu au fost tocmai pe placul ei.
„Câteodată, editorial vorbind, se mai plimbă lucrurile. Am zis că trebuie să mă opresc puțin ca să pot fi din nou eu. Am luat puțină pauză.
Norocul meu a fost că s-a întâmplat acum cu coronavirusul. E doar o pauză. Nu pot să am atâta treabă încât să nu mă întorc în televiziune”, a spus, atunci, jurnalista la Teo Show.