Life

Denise Rifai nu renunță. Îl vrea pe Mihai Bendeac la cele 40 de întrebări: „I-a trecut repede amorul”

Denise Rifai își menține propunerea pentru Mihai Bendeac. Jurnalista îl vrea pe comediant la cele 40 de întrebări.
09.09.2022 | 21:00
Denise Rifai nu renunta Il vrea pe Mihai Bendeac la cele 40 de intrebari Ia trecut repede amorul
Denise Rifai l-a invitat, din nou, pe Mihai Bendeac la ea în emisiune. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce anul trecut Mihai Bendeac i-a spus lui Denise Rifai că participa la emisiunea acesteia, difuzată pe Kanal D, doar dacă se căsătorește cu el, jurnalista nu renunță. Vedeta îl vrea pe comediant la cele 40 de întrebări.

Denise Rifai nu renunță. Vrea să-l aducă pe Mihai Bendeac la cele 40 de întrebări

Denise Rifai nu se dă bătută și vrea să-l aibă pe Mihai Bendeac invitat în emisiunea celor 40 de întrebări. Juratul iUmor a luat decizia ca timp de cinci ani să nu mai ofere interviuri.

ADVERTISEMENT

Totuși, în urmă cu an, acesta a publicat un filmuleț pe internet în care i-a dezvăluit mamei sale că se va duce la show-ul pe care Denise Rifai îl realizează la Kanal D cu o singură condiție, ca prezentatoarea să se căsătorească cu el. 

În mod surprinzător, vedeta a acceptat, afirmând că este dispusă chiar și să facă nunta dacă astfel îl va convinge pe Mihai Bendeac să-i răspundă la întrebări.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nimic nu s-a mai întâmplat de atunci, iar într-un interviu acordat lui Val Vâlcu, Denise Rifai a declarat că nu a renunțat la ideea sa și i-a propus din nou lui Mihai Bendeac să apară la cele 40 de întrebări.

„Cu Mihai Bendeac a fost o surpriză, dar am văzut că i-a trecut amorul. I-a apărut repede, i-a dispărut la fel, mă rog, vedem.

ADVERTISEMENT

(…) La mine invitația este deschisă. Dacă dorește, când dorește, abia așteptăm! 40 dintr-un foc!“, a declarat Denise Rifai la DC News. 

„Îl aștept cu drag”

Chiar dacă sunt angajați la posturi de televiziune diferite, Denise Rifai nu consideră că acest lucru îl împiedică pe Mihai Bendeac să-i accepte invitația și a susținut că ușa sa îi este deschisă oricând își dorește.

ADVERTISEMENT

Jurnalista vrea să afle cât mai multe informații noi despre comediant, iar faptul că a scris o carte despre viața lui nu o împiedică să creadă ca va reuși.

„La mine la emisiune chiar l-am invitat să vină și îl aștept cu drag, când are el plăcere, pregătim 40 de întrebări. Tipul de jurnalism pe care îl practic eu nu-și poate găsi concurent în meseria pe care o are Mihai Bendeac.

Există doar complementaritate aici. Chiar mi-ar plăcea să-i cunosc viața și să-l cunoaștem pe el cum este ca om, fără filtre“, a adăugat Denise Rifai.

ADVERTISEMENT