Life

Denise Rifai pune condiţii pentru o nuntă cu Mihai Bendeac: ”Fac și un contract prenupțial cu el”

Denisei Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, și Mihai Bendeac par să se fi înțeles, deja, asupra nunții, frumoasa moderatoare TV anunțând totodată și o condiție: un contract prenupțial.
23.10.2021 | 14:12
Denise Rifai pune conditii pentru o nunta cu Mihai Bendeac Fac si un contract prenuptial cu el
Denise Rifai, nuntă cu Mihai Bendeac: ”Fac și un contract prenupțial cu el” Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce Mihai Bendeac a recunoscut, public, că are o pasiune uriașă pentru Denise Rifai și că este singura vedetă TV în fața căreia ar ceda și, în ciuda promisiunii sale că nu va mai acorda interviuri, ar face-o imediat cum prezentatoarea TV ar deveni soția lui.

Mihai Bendeac, îndrăgostit de Denise Rifai! Se căsătoresc?

Mihai Bendeac, actorul și juratul de la iUmor de la Antena 1 a cerut-o pe frumoasa moderatoare a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D după ce aceasta i-a propus să fie invitat în show-ul pe care-l face la postul turcesc.

ADVERTISEMENT

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc.

I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, i-a spus Mihai Bendeac mamei sale, moment postat pe contul lui de socializare.

ADVERTISEMENT

Și, spre surpriza lui, Denise Rifai, flatată de declarația de amor făcută de actor, a și acceptat să se căsătorească cu el. Evident, în anumite condiții…

Ce condiții pune Denise Rifai pentru nunta cu Mihai Bendeac?

Pentru Wowbiz, Denise Rifai a dezvăluit și ce condiții are pentru ca să accepte cererea în căsătorie, frumoasa moderatoare Tv de la Kanal D fiind dispusă să se mărite pentru un interviu cu actorul.

ADVERTISEMENT

”Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru 40 de întrebări fac orice”, a spus Denise Rifai pentru sursa citată.

Cu toate acestea, a mai explicat frumoasa moderatoare a emisiunii 40 de întrebări cu Denisei Rifai, există totuși niște condiții pentru a deveni doamna Bendeac.

ADVERTISEMENT

”Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ”40 de întrebări”. Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a mai precizat Denise Rifai la Wowbiz.

E adevărat, dacă se vor căsători doar pentru a face emisiunea, mai rămâne de stabilit dacă, după înregistrări, Denise Rifai și Mihai Bendeac vor și divorța, sau vor merge la petrecerea de nuntă și vor rămâne împreună…

Denisei Rifai și Mihai Bendeac, glumițe pe tema relației lor

Denise Rifai pare să fie o obsesie mai veche pentru Mihai Bendeac, acesta recunoscând că ar face aproape orice pentru a se strecura în patul moderatoarei emisiunii de la Kanal D.

„Denise Rifai intră în politică. Dacă, prin absurd, aș da nas în nas cu ea undeva și mi-ar întinde niște fluturași electorali invitându-mă să o votez, i-as spune: „Nu mai bine te f…t? Ca să ieșim amândoi câștigați”, a scris Mihai Bendeac pe contul lui de socializare.

Iar Denisei Rifai, dovedind că are umor, a oferit, pentru Wowbiz, o reacție pe măsură: ”Cred că Bendeac glumește. Așa e el! Nu te poți supăra pe Bendeac”.

ADVERTISEMENT