News

Denise Rifai o acuză pe Viorica Dăncilă că s-a preocupat mai mult de stiliști în contextul dezastrului de la Caracal. Guvernul neagă

03.08.2019 | 10:18
Denise Rifai o acuza pe Viorica Dancila ca sa preocupat mai mult de stilisti in contextul dezastrului de la Caracal Guvernul neaga

Jurnalista Denise Rifai de la Realitatea TV a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că, miercuri, premierul s-a preocupat mai mult de propria ei imagine decât de cazul crimelor de la Caracal. Rifai susține că i-a ținut pe miniștrii din cabinetul ei vreme de două ore la ușă în timp ce ea era în birou cu stilistul personal.

Denise Rifai îi aduce acuzații grave premierului Viorica Dăncilă

Informația a fost negată de către Executiv, la solicitarea unui punct de vedere din partea ziarului Adevărul. Rifai spune că a primit informația că doamna Dăncilă ar fi fost extrem de preocupată de ținutele ei vestimentare și de machiaj în timp ce țara fierbe din mai multe puncte de vedere. Jurnalista de la Realitatea spune că Dăncilă are un comportament sfidător, mai ales că sunt multe probleme care îi macină pe români, pe lângă cazul Alexandra, iar aici a amintit de rectificarea bugetară care ne va afecta pe toți.

Jurnalista susține că printre persoanele revoltate de atitudinea premierului sunt chiar persoane din guvern, miniștri, secretari de stat și alt personal auxiliar. Conform surselor vedetei de la Realitatea TV, Dăncilă ar fi petrecut timp prețios cu un extrem de cunoscut stilist din țara noastră.

viorica dancila, premierul Romaniei
Colegii Vioricăi Dăncilă neagă afirmațiile lui Denise Rifai. Sursa foto: Mediafax

„Vioriko, ai stat două ore în birou cu un stilist”

„Vioriko, ai stat două ore în birou în Guvern cu un stilist, miercuri, cu miniștrii așteptându te la ușă????? În tot dezastrul asta, în toate problemele în care România este scufundată acum, chiar și economic vorbind, cu rectificarea bugetară, cu datele proaste ale execuției bugetare la primele 6 luni, cu informații despre introducerea unor taxe noi, creșterea unor accize, introducerea unui mega subiect cum este cel al impozitării pensiilor speciale…”, a scris Denise Rifai pe Facebook.