Life

Denise Rifai, primele declarații din scandalul politic al momentului! Ce spune după ce interviul cu procurorul Sorin Iașinovschi nu a mai fost transmis de Kanal D

Denise Rifai este implicată într-un scandal politic fără precedent după ce a făcut un interviu cu procurorul Sorin Iașinovschi.
03.06.2021 | 11:53
Denise Rifai primele declaratii din scandalul politic al momentului Ce spune dupa ce interviul cu procurorul Sorin Iasinovschi nu a mai fost transmis de Kanal D
Denise Rifai a realizat un interviu si a provocat un scandla politic fara precedent Sursa foto: Fapebok, captura Kanal D, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este în centrul unui scandal politic de amploare, după ce interviul pe care îl realizase cu procurorul Sorin Iașinovschi, cel care ancheta posibilele fraude de la alegerile locale de anul trecut de la Primăria Sectorului 1, nu a mai fost transmis de Kanal D.

Denise Rifai, în mijlocul unui scandal poltic de amploare

Anunțat cu mare tam-tam, interviul cu Sorin Iașinovschi, din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), cel care a vorbit cu Denise Rifai despre existența unei fraude la alegerile locale de la Sectorul 1, a dispărut de pe post, fără explicații.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, dispariția interviului luat de Denise Rifai a provocat o agitație fără precedent în Kanal D, ziua de ieri fiind marcată de certuri serioase în televiziune.

Denise Rifai demisionează de la Kanal D?

Mai mult, susțin sursele FANATIK, Denise Rifai, deranjată la maximum de decizia șefilor televiziunii de a nu difuza interviul în care procurorul Sorin Iașinovschi recunoștea că au fost descoperite fapte de fraudă la nivelul secțiilor de votare din sectorul 1, a amenințat cu demisia.

ADVERTISEMENT
Denise Rifai
Denise Rifai, discutii aprinse pe holuruile televiziunii cu sefii de la Kanal D Sursa foto: Facebook

Astfel, susțin sursele noastre, Denise Rifai, care și-a făcut un titlu de glorie prin faptul că nu acceptă să fie cenzurată și nu acceptă imixtiuni în ceea ce privește independența editorială, a discutat, ieri, toată ziua, cu șefii săi din Kanal D, iar rezultatele sunt departe de a ajuta să se ajungă la un consens.

Contactată de FANATIK, Denise Rifai, vizibil deranjată de ceea ce se întâmplă, a încercat să evite un răspuns clar cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Doar Kanal D comunică pe acest subiect, repet, doar Kanal D comunică pe acest subiect”, ne-a spus Denise Rifai.

Denise Rifai, atacată pe conturile de socializare

După ce a anunțat interviul cu procurorul Sorin Iașinovschi și au fost difuzate și imagini de la înregistrări în care acesta explica că au fost descoperite fraude la nivelul secțiilor de votare din sectorul 1, dar nu s-a difuzat nimic, conturile de socialziare ale lui Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D au fost sufocate de întrebări pe această temă.

ADVERTISEMENT

”Sunt curios ce se va întâmpla cu interviul al carui promo s-a viralizat… Se vor alege cumva apele. Felicitări pentru demers, sunt curios de care parte a deontologiei îți vei alege să ieși”, este unul dintre zecile de mesaje pe care Denise Rifai le primește pe conturile de socializare cu privire la acest subiect.

Denise Rifai, interviu cu procurorul care ancheta alegerile de la Primăria Sectorului 1

Denise Rifai a realizat un interviu cu procurorul Sorin Iașinovschi în care acesta susținea că ancheta pe care a condus-o cu privire la alegerile pentru Primăria Sectorului 1 din București ar fi descoperit fraude în procesul electoral.

„S-au încălcat niște dispoziții pentru că intrarea în acea sală trebuia să fie făcută în anumite condiții. (…) Ceea ce s-a votat nu a fost și consemnat. (…) La nivelul secțiilor, există fraude”, a declarat Sorin Iașinovschi într-un pasaj dintr-un interviu acordat jurnalistei Denise Rifai de la Kanal D și postat pe Facebook, eliminat ulterior.

Interviul lui Denise Rifai, motiv de scandal în politică

Mai mult, interviul cu pricina a stârnit, chiar nedifuzat, valuri în toată lumea politică, iar primarul sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat, ieri, că a sesizat Inspecția Judiciară după afirmațiile făcute de procurorul Sorin Iașinovschi.

”Am trimis către Inspecția Judiciară o sesizare împotriva procurorului de la Secția Specială înființată de Dragnea și Tudorel Toader, procurorul care se ocupă de numărarea voturilor și care a afirmat ieri la un post TV înainte să-și termine ancheta că au fost fraude la alegerile locale din Sectorul 1. Și ce să vezi? Respectiva declarație a procurorului din promo a dispărut imediat de pe toate site-urile PSD imediat după ce am depus sesizarea. Așa, că nu mor caii când vor câinii”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

ADVERTISEMENT