Life

Denise Rifai a dezvăluit marile sale secrete. Ce face să arate mereu atât de bine

Denise Rifai este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. Vedeta a spus ce secrete are atunci când vine vorba despre întreținerea corpului ei, după care bărbații sunt topiți.
11.11.2021 | 17:09
Denise Rifai a dezvaluit marile sale secrete Ce face sa arate mereu atat de bine
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a dezvăluit marile sale secrete în ceea ce privește frumusețea. Mereu cochetă și zâmbitoare, jurnalista de la Kanal D atrage privirile tuturor ca un magnet.

Ce face bruneta de arată mereu atât de bine? Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări” a spus că pentru a se întreține, face destul de multe eforturi.

ADVERTISEMENT

În timp ce multe vedete de televiziune susțin că au noroc de genă bună, Denise a făcut excepție și a spus care sunt lucrurile pe care le face pentru a se întreține.

Denise Rifai face saună, mănâncă nesărat și merge mult pe jos

Cel mai important lucru pentru ea este să aibă pielea mereu hidratată. Denise spune că acordă foarte multă atenție pielii sale, căci este prima carte de vizită a ei, iar tenul poate spune foarte multe despre starea de sănătate a unui om.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D spune că folosește o serie de creme pentru îngrijirea corporală, dar asta nu e tot. Femeia le sfătuiește pe doamne și domnișoare să evite să mănânce sărat, așa cum face ea.

Mai mult, jurnalista face și foarte multă mișcare, apelează la ședințe de masaj și a mărturisit că este înnebunită după saună.

ADVERTISEMENT

Din dezvăluirile făcute de Denise Rifai pentru Teo Show mai reiese faptul că vedeta iubește foarte mult eleganța. În materie de styling, pantofii cu toc sunt un must-have pentru orice femeie, în opinia lui Denise.

Îi plac mult ținutele în nuanțe bleu-marin și alb, cu toate că lumea o vede îmbrăcată în culori sobre, de multe ori preferând negrul, mai ales în emisiunile sale.

ADVERTISEMENT

„40 de întrebări” a devenit un fenomen media în primul an de emisie

Denise Rifai a revenit pe sticlă în urmă cu un an, după o perioadă considerabilă de absență. Emisiunea „40 de întrebări” s-a transformat într-un adevărat fenomen media.

De-a lungul primului an de emisie, Denise a pus cele mai dure întrebări unor personaje controversate, printre care cântăreți, oameni de afaceri sau politicieni.

Prin platoul de la 40 de întrebări s-au perindat nume grele ale showbiz-ului și ale politicii precum Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Petre Roman, Crsti Borcea, Anamaria Prodan sau Dan Negru.

Emisiunea „40 de întrebări” este difuzată în fiecare duminică de la ora 22:45, la Kanal D. Următorul invitat ”cu cântec” din producția pe care o prezintă este liderul PSD Codrin Ștefănescu. Codrin a fost considerat multă vreme mâna dreaptă a fostului președinte de partid, Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT