Life

Denise Rifai și Cătălin Măruță, dialog în trafic. Eva l-a certat pe tatăl său imediat: „E mai frumoasă decât mama? Nu!”

Denise Rifai și Cătălin Măruță, dialog în trafic. Cum a reacționat Eva când tatăl său i-a spus prezentatoarei că e superbă.
05.10.2022 | 16:58
Denise Rifai si Catalin Maruta dialog in trafic Eva la certat pe tatal sau imediat E mai frumoasa decat mama Nu
Denise Rifai și Cătălin Măruță, dialog în trafic. Eva l-a certat pe tatăl său imediat. Foto: Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic, iar Eva a reacționat rapid după ce tatăl ei i-a făcut complimente prezentatoarei TV.

Denise Rifai și Cătălin Măruță, dialog în trafic. Ce reacție a avut Eva

Cătălin Măruță și Denise Rifai s-au întâlnit în trafic, la semafor și au vorbit puțin, în timp ce vedeta Pro TV filma.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță i-a făcut imediat complimente prezentatoarei de televiziune, care la rândul ei a vrut să vorbească cu copiii prezentatorului și ai Andrei.

„Deci ne-am întâlnit în trafic cu frumoasa Denise Rifai…”, a spus Măruță.

Eva și David Măruță se aflau în spatele mașinii conduse de tatăl lor, iar Denise Rifai și-a mărturisit iubirea pentru fiica celor doi, Eva Măruță.

ADVERTISEMENT

„Mă rog, azi nu știu cât de frumoasă sunt… Ai niște copii superbi, dar eu sunt fana Evei. Eva, vreau să te văd, te iubesc mult de tot, iubita mea! Mor după tine, ești viața mea! Vă pup mult. Eva, te iubesc”, a spus Denise Rifai.

Nu la fel de impresionată a fost fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva, deoarece nu a fost deloc mulțumită când a auzit ce complimente i-a făcut tatăl ei prezentatoarei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță la pus imediat la punct pe tatăl ei

Eva Măruță, iubită în mediul online pentru reacțiile sale spumoase, a fost nemulțumită imediat și i-a spus tatălui ei că nu ar trebui să nu mai audă niciodată că spune despre o altă femeie că este superbă, în afară de mama sa.

Atunci când prezentatorul a întrebat-o dacă este superbă, Eva a răspuns rapid că nu este mai frumoasă decât Andra.

ADVERTISEMENT

„Eva Măruță: Să te mai aud o dată că zici că o fată e superbă.

Cătălin Măruță: Dar chiar e superbă! E Denise Rifai, prezintă emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. Spune sincer, nu e superbă?

Eva Măruță: E mai frumoasă decât mama? Nu!”, a fost dialogul dintre Eva și Cătălin Măruță.

Cum a reacționat Andra când a aflat că soțul ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă

Cătălin Măruță i-a povestit totul soției sale, cum Eva i-a luat apărarea și s-a opus ca el să îi spună altei femei că este frumoasă.

Andra i-a explicat fetiței sale că nu s-a supărat dacă i-a spus lui Denise Rifai că este frumoasă, și Eva a recunoscut că i-a plăcut de Denise Rifai, dar și colierul său cu diamante.

„Este o femeie foarte frumoasă. Cred că Eva își iubește foarte mult mama și de aia a zis așa, dar mami nu se supără”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT