Life

Denise Rifai și Dan Negru, protejați de eșec?! Dedesubturile schimbării făcute de șefii de la Kanal D

Schimbare majoră în grila Kanal D după începerea show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici!. Emisiunile 40 de întrebări cu Denise Rifai și Tu urmezi a lui Dan Negru și-au schimbat ziua de difuzare. Motivul?
05.09.2022 | 18:00
Denise Rifai si Dan Negru protejati de esec Dedesubturile schimbarii facute de sefii de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și emisiunea lui Dan Negru, Tu urmezi, și-au schimbat ziua de difuzare. Dacă, inițial, au fost ”programate” pentru duminică, se pare că, în urma unei ședințe maraton, Kanal D a luat decizia să fie mutate în altă zi.

De ce a mutat Kanal D emisiunea lui Denise Rifai. Dezvăluiri de culise

Decizia radicală ar fi fost luată de conducerea Kanal D ca urmare a introducerii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, emisiune difuzată de Pro Tv, începând cu duminică, 4 septembrie. Audiențele și așteptările proiectului de la PRO tv i-ar fi speriat pe șefii de la Kanal D și, de ”frica” eșecului, au făcut schimbarea majoră din grilă.

ADVERTISEMENT

Emisiunea prezentată de Denise Rifai, care timp de două sezoane a fost difuzată duminica seara, de la ora 22:30, are o nouă zi în care oamenii o pot viziona la tv. Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi urmărit în fiecare sâmbătă seara, de la ora 22:00.

Celebra prezentatoare a început în forță seria interviurilor exclusive, prima personalitate care i-a călcat pragul fiind chiar Maria Dragomiroiu. Interpreta de muzică populară a dezvăluit momentele când nu a avut un ban de pâine, dar și alte evenimente marcante ale vieţii sale care stau sub semnul succesului profesional, dar şi al deciziilor tulburătoare.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai promite în noul sezon o nouă serie de confesiuni făcute de personalități și vedete din România, astfel încât publicul dornic de interviuri emoționante și dezvăluiri exclusive să cunoască adevărata față și viață a invitaților ei.

Încă de la primele ediții, emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai s-a bucurat de un real succes, controversele invitaților devenind subiect de discuție la nivelul întregii țări.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai și Dan Negru, scoși din lupta cu show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Și emisiunea prezentată de Dan Negru, Tu urmezi, a suferit modificări în privința zilei și orei de difuzare. Noul format care a apărut pentru prima dată pe micile ecrane în Italia (Avanti un altro!), în 2013, va putea fi urmărită de români în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Showman-ul Dan Negru declara despre proiect că este ”un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului”, conform Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatorul mai spune că ”concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul.

Pe parcursul show-ului, concurenţii sunt puşi la încercare prin diverse provocări prin care li se testează cunoştinţele, perspicacitatea, dar şi viteza de reacţie”, mai preciza Dan Negru, pentru paginademedia.ro.

Ce au ales șefii de la Kanal D să difuzeze duminica, la bătaie cu Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Conducerea Kanal D se pare că a găsit soluția salvatoare pentru duminică. Pe tronsonul emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici!, în weekend, telespectatorii pot urmări, începând cu orele 20:00, Roata Norocului, prezentată de Bursucu’, fostul co-prezentator al lui Teo Trandafir, și de Ana-Maria Barnoschi.

Concurenții invitați în cadrul show-ului trebuie să dezlege în fiecare ediție puzzle-uri de cuvinte. Toți au posibilitatea să câștige multe premii, în bani, mobilă, cosmetice, aparatură și electrocasnice, până la automobile.

Iar de la ora 22:30 pe micile ecrane telespectatorii pot urmări Se strigă darul, cu Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru. În fiecare ediţie a emisiunii prezentatorii se vor afla în mijlocul pregătirilor de nuntă. Ajunși în toate colțurile țării, Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru suprind tradiții și obiceiuri, unele de mult uitate.

Mutarea făcută de șefii de la Kanal D s-a dovedit una inspirată, ținând cont de audiențele înregistrare de Sunt celebru scoate-mă de aici!. Show-ul de la Pro Tv s-a impus în duelul cu Chefi la Cuțite, una dintre cele mai urmărite emisiuni difuzate de Antena 1, așa cum fanatik.ro a scris aici.

ADVERTISEMENT