Life

Denise Rifai, sunată de Silviu Andrei într-un live făcut de Pepe pe Youtube. De ce refuză artistul să participe în emisiunea ei de la Kanal D

Denise Rifai a fost sunată de Silviu Andrei într-un live realizat de Pepe pe Youtube, unde cântărețul a spus de ce nu participă în emisiunea ei.
19.06.2021 | 14:57
Denise Rifai sunata de Silviu Andrei intrun live facut de Pepe pe Youtube De ce refuza artistul sa participe in emisiunea ei de la Kanal D
Denise Rifai și-ar dori ca Pepe să fie invitat în emisiunea ei, dar artistul nici nu vrea să audă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a fost pusă pe speaker la BarOnline, live-ul pe care Pepe îl realizează în fiecare săptămână, unde stă la un pahar de vorbă cu oamenii apropiați lui.

În urmă cu două zile, Pepe i-a avut alături pe Serghei Mizil și Silviu Andrei, DJ-ul cunoscut datorită emisiunii lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Din vorbă în vorbă pe diferite teme, în discuție a ajuns și Denise Rifai, prezentatoare la Kanal D.

Denise Rifai îl înțelege pe Pepe. Cântărețul a explicat de ce a refuzat participarea la „40 de întrebări”

Cântărețul a spus că nu și-ar dori să participe în emisiunea „40 de întrebări”. A motivat cu faptul că majoritatea întrebărilor nu ar fi despre cariera lui, ci despre fostele neveste.

ADVERTISEMENT

La un moment dat a intervenit și Serghei Mizil în discuție spunând că pe el l-ar dori Denise Rifai în emisiune. Acesta a dezvăluit că producătorii strâmbă din nas în privința lui.

Pentru a lămuri acest lucru, Silviu a sunat-o pe Denise Rifai și a pus-o pe speaker. Prezentatoarea a fost extrem de naturală și a vorbit cu Pepe în cadrul live-ului său.

ADVERTISEMENT

I-a spus că îl apreciază foarte mult ca artist. Și-ar dori nespus de mult să fie invitatul ei. Pepe a refuzat într-un mod galant explicându-i ceea ce spunea și anterior în respectivul live de pe Youtube.

Invitația e deschisă pentru cântăreț

Pepe i-a spus lui Denise că dacă fetele lui nu erau mari, poate că ar fi răspuns unor întrebări legate de viața lui personală. Acum nu își mai dorește să își expună viața la televizor.

ADVERTISEMENT

Fiicele sale au crescut și nu s-ar simți confortabil ca tatăl lor să vorbească despre mamă într-o emisiune unde întrebările sunt dintre cele mai indiscrete.

Denise i-a spus lui Pepe că îl înțelege perfect. I-a zis că nu are cum să se supere pe el pentru faptul că nu își dorește să participe în emisiune. A mai spus că invitația rămâne valabilă. Poate se va găsi o formulă pe care Pepe să o accepte în cele din urmă.

Pe parcursul discuției telefonice cu Denise, a intervenit de câteva ori și Serghei Mizil. Acesta a insistat pe faptul că trustul nu îl dorește în emisiunea ei. Denise i-a spus lui Serghei că nu s-a pus problema deocamdată să fie invitat, dar că își dorește foarte mult să îl intervieveze.

Live-ul respectiv a fost șters ulterior de pe pagina de Youtube a lui Pepe din considerente personale.

ADVERTISEMENT