Life

Denise Rifai, surprinsă de Alexandra Stan. Neașteptat ce spune vedeta Kanal D despre cântăreață

30.03.2021 | 11:36
Denise Rifai surprinsa de Alexandra Stan Neasteptat ce spune vedeta Kanal D despre cantareata
Denise Rifai se declară impresionată de Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, cu un palmares impresionant al hiturilor, ce au cunoscut succesul atât în țară, cât și în afara ei. Alexandra Stan a impresionat publicul din România și prin participarea sa recentă în show-ul fenomen “Survivor România” și a reușit să o surprindă și pe Denise Rifai.

Alexandra Stan vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:15, la Kanal D. Denise Rifai mărturisește că a fost surprinsă plăcut de întâlnirea cu Alexandra Stan și că a descoperit-o pe tânăra artistă într-o nouă lumină.

ADVERTISEMENT

“M-a surprins prin inocență. Alexandra Stan este o față foarte caldă și un copil foarte curat. Nu am detectat nimic fals în apariția ei, este doar caldă, deschisă, este o tânăra femeie minunată”, spune Denise Rifai despre Alexandra Stan.

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, invitați unul în unul în emisiunea de la Kanal D

În cadrul unui interviu exploziv, acordat exclusiv pentru FANATIK.RO, vedeta Kanal D a dezvăluit că Adrian Năstase și Sorin Oprescu sunt invitații emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” care au impresionat-o cel mai mult. Iată că acum lista este completată de Alexandra Stan, un invitat dintr-o cu totul altă categorie, cea a artiștilor.

“Adrian Năstase și Sorin Oprescu! Din toate interviurile pe care le-ați văzut, acestea îmi par cele ‘mai’ spectaculoase din cariera mea de jurnalist. Pentru mine, sunt două interviuri-simbol, din toate punctele de vedere. În primul rând, am reușit să sparg acel zid pe care ei și-l creează, și pe care îl au, în general, politicienii, și să ajung în sufletele lor.

ADVERTISEMENT

I-ați văzut și voi. Au plâns, au fost deschiși și onești. Au vorbit despre greșelile și despre dorințele lor. Pe mine m-au impresionat aceste două interviuri și m-am bucurat mult că am reușit să le fac… .

În primul rând, vorbim despre faptul că acești oameni sunt politicieni. În noua clasă politică, majoritatea cazurilor de politicieni nu au niciun fel de studii. Fără să jignesc pe nimeni, se vede clar că sunt oameni care au făcut facultatea ‘la plic’. Chiar dacă Adrian Năstase și Sorin Oprescu sunt politicieni controversați, au procese pe rol, sunt deopotrivă iubiți și urâți, adulați, dar și contestați. Sunt oameni școliți, erudiți.”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT