Life

Denise Rifai, dezvăluiri despre tatăl ei: ”De la tata am coloana vertebrală”

Prezentatoarea Kanal D, Denise Rifai, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, vedeta fiind extrem de discretă, până acum, cu privire la acest subiect.
13.03.2022 | 16:58
Denise Rifai dezvaluiri despre tatal ei De la tata am coloana vertebrala
Prezentatoarea Kanal D, Denise Rifai, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea talk-show-ului ”40 de Întrebări” de la Kanal D, Denise Rifai a vorbit, într-unul dintre rarele sale momente în care acceptă să facă dezvăluiri de natură personală, despre relația cu tatăl ei, un om de afaceri de origine iordaniană.

Ce spune Denise Rifai despre tatăl ei

Denise Rifai a fost întotdeauna foarte discretă când a venit vorba despre relația pe care o are cu părinții săi. Cu toate acestea, într-un interviu pentru Spectacola, vedeta Kanal D a dezvăluit o serie de secrete din viața ei de familie.

ADVERTISEMENT

”Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci.

De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis”, a spus pentru sursa citată prezentatoarea emisiunii ”40 de Întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, exotica prezentatoare TV nu a ascuns faptul că relația pe care o are cu amândoi părinții săi este una cu totul și cu totul specială. ”Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei”, a mai precizat vedeta TV.

Denise Rifai nu a urmat cariera pe care o dorea tatăl ei pentru ea

Chiar dacă acum au o relație cât se poate de bună, între Denise Rifai și tatăl ei au fost discuții serioase, în trecut, pe vremea când bărbatul își dorea o altă carieră pentru fiica lui. Cu toate acestea, acum, se pare că nu mai există problema respectivă în relația lor, iar tatăl ei este mândru de ea.

ADVERTISEMENT

”Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe”, a mai spus Denise Rifai.

De altfel, explica Denise Rifai cu ceva vreme în urmă, tatăl ei își dorea să urmeze o carieră ca arhitect. ” E adevărat, tata și-ar fi dorit pentru mine altă profesie, poate aceea de arhitect, ca a lui. A acceptat foarte greu alegerea mea, dar a înțeles până la urmă că nu îmi voi schimba opțiunea și că nu era vorba de un moft, de ceva trecător.

ADVERTISEMENT

Până la urmă un părinte vrea să-și vadă copilul fericit, iar eu sunt fericită cu ceea ce am ales în profesia mea. (…) Dar a realizat cât de mult iubesc ceea ce fac și energia pe care mi-o oferă profesia mea.

În același timp, știe că dincolo de orice emisiune, există o motivație puternică, aceea de a face bine, de a afla adevărul, de a veni cu ceea ce pot eu în sprijinul cetății”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, prezentatoarea Denise Rifai.

ADVERTISEMENT