Life

Denise Rifai, viața dincolo de camerele de filmat: „Am și eu momentele mele de slăbiciune”

Denise Rifai a vorbit despre viața dincolo de camerele de filmat, dar și despre cum obișnuiește să-și petreacă timpul liber.
22.10.2021 | 14:18
Denise Rifai viata dincolo de camerele de filmat Am si eu momentele mele de slabiciune
ADVERTISEMENT

Denise Rifai are parte de un succes răsunător de când a început să modereze emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. Invitații din toate domeniile și formatul emisiunii i-au atras pe telespectatori.

Prezentatoarea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate că trebuie să fie neutră pe micile ecrane, Denise Rifai are și o latură sensibilă, așa cum a recunoscut chiar ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta speră ca și oamenii care urmăresc emisiunea să fie conștienți de această latură a ei. Prezentatoarea de la Kanal D a mai oferit și alte detalii din viața ei personală.

Denise Rifai, viața dincolo de camerele de filmat. Ce spune despre latura ei sensibilă

Denise Rifai a vorbit, în cadrul unui interviu, despre popularitatea de care se bucură datorită emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, dar și despre latura ei sensibilă, care nu se vede întotdeauna la TV.

ADVERTISEMENT

Deși pe micile ecrane trebuie să dea dovadă de imparțialitate, Denise Rifai a recunoscut că este o persoană sensibilă, chiar dacă acest lucru nu se observă pe micile ecrane.

Aceasta a mai spus, printre altele, că nu suportă minciuna și că are momente de slăbiciune, ca orice persoană.

ADVERTISEMENT

„Oamenii nu văd la televizor o altă Denise Rifai. Dar pe lângă femeia puternică, îndrăzneață, sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea.

Sunt un om bun, structural, cu credință în Dumnezeu, iar curajul îmi vine tocmai din dorința de a face bine.

ADVERTISEMENT

Nu suport minciuna, oamenii care își umilesc semenii și am și eu momentele mele de slăbiciune. Dar mereu găsesc în mine resurse pentru a reveni și mai puternică decât înainte”, a declarat Denise Rifai pentru revista Unica.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a avut premiera anul trecut și deja se află la cel de-al doilea sezon. Vedeta se bucură că oamenii o apreciază atât de mult și spune că popularitatea pe care a dobândit-o acum este „un atu” și o responsabilizează.

„Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele. Pentru mine este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei.

Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Cum își petrece Denise Rifai timpul liber

Denise Rifai a dezvăluit și cum își petrece timpul liber. Moderatoarea TV vrea să fie la curent cu tot ce se întâmplă, motiv pentru care citește mereu presa. Vedeta este pasionată de sport și a dezvăluit că aleargă regulat pentru a fi în formă.

„Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent.

Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii, alerg…Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel…

Sportul face parte din viața mea, e o constantă, cred că așa reușesc să îmi păstrez energia intactă”, a mai spus Denise Rifai pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT