Omul care a făcut praf Barca- PSG arbitrează FCSB – Lazio!

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 13:17
Omul care a făcut praf Barca- PSG arbitrează FCSB – Lazio!

Germanul de origine turcă Deniz Aytekin este arbitrul desemnat de UEFA pentru a conduce partida de joi, din Europa League, dintre FCSB şi Lazio. O figură cu care fotbalul românesc nu s-a întâlnit până în prezent decât o dată, în meciul din preliminariile CM 2018 Danemarca – România 1-1, în care l-a eliminat pe  Cristi Ganea.

Însă dacă pentru fotbalul românesc e un personaj care nu a produs daune serioase prin deciziile sale, la Paris este cu siguranţă persona non grata, după ce a contribuit decisiv la celebra remontada a Barcelonei în faţa lui PSG în ediţia anterioară a Champions League. PSG câştigase prima manşă cu 4-0, dar avea să piardă returul cu un incredibil 1-6 şi să fie eliminată!

Are trei companii de internet. Una îţi ghiceşte viitorul

Fără discuţie, un mare merit la acea calificare a revenit lui Leo Messi şi coechipierilor, care au crezut în şansa lor, însă ajutorul primit de la Aytekin a făcut mare vâlvă, pentru că arbitrul german chiar a avut câteva decizii vădit împotriva francezilor, cărora nu le-a acordat un penalty clar, în schimb catalanilor le-a acordat unul cadou. Şi nu au fost singurele decizii care au lovit în PSG.

Aytekin ar putea trăi liniştit din businessul personal, o companie de internet cu 75 de persoane, repartizate pe trei segmente. Un site se ocupă de probleme de legislaţie şi avocatură, un al doilea care oferă materiale sportive, în special pentru fitness, germanul fiind un fanatic al fitnessului, motiv pentru care şi-a angajat un antrenor care să îl menţină într-o stare fizică impeacabilă la cei 40 de ani ai săi.

Al treilea site (www.diversum.de) se ocupă numai de activităţi legate de astrologie şi citirea cărţilor de tarot. La prima vedere, când deschizi pagina ai putea crede că ai de-a face cu un site destinat adulţilor, mascat sub această denumire, dar domnişoara care interacţionează cu cei interesaţi de a afla detalii despre viaţa lor din punct de vedere astral chiar e pregătită să ofere strict aceste amănunte.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.