Sport

Deniz Giafer, seară de coșmar în U Craiova – Dinamo! Daniel Pancu nu l-a iertat: „Îl schimbam după un minut!”

Deniz Giafer a avut o seară de coșmar în meciul dintre U Craiova și Dinamo.
27.09.2021 | 21:59
Deniz Giafer seara de cosmar in U Craiova  Dinamo Daniel Pancu nu la iertat Il schimbam dupa un minut
Deniz Giafer supărat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
27-09-2021
19:03

Daniel Pancu nu l-a iertat pe Deniz Giafer: „Îl schimbam după un minut!”

Daniel Pancu l-a criticat pe Deniz Giafer pentru felul în care a intrat pe teren în meciul dintre Craiova și Dinamo: Eu l-aș fi scos după primul minut.

Jucătorii lui Dinamo intră agresiv, ceea ce nu e rău, dar sunt tinerii care nu au experiență și care sunt agresivi în sensul rău”.

„Nouă din zece antrenori l-ar fi înlocuit de când a luat primul galben, pentru că se riscă mult. La 30 de ani te gândești că și dacă iei galben în minutul 2, poți să te controlezi până la final, dar când e vorba despre un tânăr, nu trebuie să riști nimic”, a mai spus Daniel Pancu, la TV DigiSport.

Tânărul fundaș central al lui Dinamo a primit două cartonașe galbene în primele 15 minute ale confruntării, cel de-al doilea fault pentru care a fost avertizat, fiind chiar în careul „câinilor”.

În urma penalty-ului scos de Andrei Ivan, oltenii au deschis scorul prin Lyes Houri, care a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri, fără speranțe pentru Plamen Iliev.

ADVERTISEMENT

Deniz Giafer, seară de coșmar în U Craiova – Dinamo

Deniz Giafer a avut o seară de coșmar în prima repriză a meciului dintre Craiova și Dinamo, mai exact în primul sfert de oră. Tânărul fundaș central al „câinilor” a primit două cartonașe galbene, fiind eliminat, dar a și provocat un penalty, din care oltenii au deschis scorul.

Fundașul nu a protestat la eliminare, știind că a greșit când l-a faultat pe Andrei Ivan, fiind extrem de supărat pe el, pentru felul în care a fost păcălit de atacantul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Sorin Colceag, antrenorul lui Dinamo, l-a încurajat la ieșirea de pe teren, punând mâna părintește pe el. Colegii lui Deniz Giafer au încercat să-l înduplece pe arbitrul Cătălin Popa, fără sorți de izbândă.

  • 20 de ani are Deniz Giafer

Deniz Giafer a vrut să se lase de fotbal

Gabi Răduță, fostul manager al lui Dinamo și cel care s-a ocupat de Academica echipei, a vorbit despre Deniz Giafer, recunoscând că tânărul fundaș s-a gândit să se lase de fotbal, din cauza problemelor de la club din ultima perioadă, el fiind jucător al „câinilor” de la vârsta de 8 ani.

ADVERTISEMENT

„Deniz Giafer este de la 8 ani la Dinamo. Din păcate, din cauza tâmpeniilor și tămbălăului ce-a fost la club, acum doi ani a cochetat cu ideea de a se lăsa de fotbal, asta se întâmpla când a intrat în ultimul an de juniorat. 

Serios. Când a văzut ce este la club, a vrut să se apuce de altceva, a considerat că nu va primi nicio șansă. Am vorbit mult și cu el, și cu tatăl său, să aibă răbdare.  

ADVERTISEMENT

’Cum o să ți se ofere șansa, n-o să mai ieși din echipă!’, i-am transmis. A avut și noroc, nu doar răbdare, însă uite că s-a împlinit promisiunea mea. 

Pentru câteva luni, la 17-18 ani, Giafer a mers la Voluntari, de fapt, a vrut să se transfere acolo, dar nu l-am lăsat eu. Am ținut cu dinții să nu plece de la Dinamo, am dialogat mult cu tatăl lui”, povestea Gabi Răduță în luna august pentru gsp.ro.

  • 10.000 de euro este cota de piață a lui Deniz Giafer, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova : 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT