Fotbal intern

Dennis Man a avut o ofertă uriașă de la AS Roma. Anunțul impresarului: „Este adevărat”

14.08.2018 | 16:22
Dennis Man a avut o oferta uriasa de la AS Roma Anuntul impresarului Este adevarat
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o ofertă uriașă de la AS Roma. Pentru serviciile mijlocașului roș-albastru, echipa din capitala Italiei era aproape să plătească chiar și 15 milioane de euro.

Cea care a oferit informația este chiar impresarul jucătorului, Anamaria Prodan. „AS Roma este interesată de jucător, dar Gigi Becali mi-a transmis că nu îl va vinde. Sumele vehiculate sunt adevărate, între 10 și 15 milioane de euro, dar Becali vrea să păstreze jucătorul și să aștepte o ofertă mai mare din Anglia”, a spus impresarul pentru site-ul local RomaPress.

ADVERTISEMENT

„Man, la ora asta, nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro. Pentru că nu îl dau. O să vedeți că nu îl dau. O să zica unii că sunt nebun, dar nu îl dau pentru că are 19 ani. Aseară a fost schimbat pentru că așa a fost strategia lui Dică, să-l odihnească pentru Hajduk. Dacă nu-l dau cu 15, înseamnă că vreau mai mult, nu? Jucătorii tineri de la Steaua vor pleca doar pe sume pe care le merită. Eu vând fotbaliști. E posibil să nu iau niciun ban pe el, nu e șlefuit la ora asta. Nu e aur sau diamant. E om, e în funcție de cum se pregătește, care e mentalitatea lui, ce intervine în viața lui. Man a confirmat doar 30%. Moruțan, doar 10%”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Dennis Man, ofertă de la AS Roma dar și de la alte cluburi europene

Evoluțiile foarte bune ale atacantului de la FCSB au atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, iar Gigi Becali a confirmat că Anderlecht se interesează de serviciile lui Dennis Man. Finanțatorul FCSB-ului a spus însă că nu intenționează să îl vândă în perioada următoare, intenția lui fiind aceea de a construi o echipă puternică în jurul lui, dar și a lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

„Man a demonstrat că are valoare, pe mine chiar m-au întrebat despre el echipe mari din Germania. Mari, mari de tot! Nu are rost să dau numele. M-au întrebat ce jucător e, le-am spus ce am văzut, ce cred. Rămâne de văzut, pentru că e un jucător în creștere. 100% s-ar potrivi în Germania. Are viteză, driblează bine, marchează, s-ar potrivi. Stă chiar bine și fizic, dar știți cum e, jucătorii noștri se confruntă cu probleme fizice afară. Dar n-ar fi o problemă în Germania, pentru că te pun rapid la punct cu pregătirea fizică”, a declarat Vasile Miriuță cu privire la jucătorul FCSB-ului.

Evoluțiile foarte bune ale lui Dennis Man l-au adus și în circuitul echipei naționale de seniori, pentru care a debutat în meciul amical cu Suedia, din primăvară. În 37 de partide în sezonul precedent, Man a reușit 12 pase și 8 pase decisive în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

15 goluri și 10 pase de gol a dat Dennis Man pentru FCSB în 62 de partide jucate în toate competițiile