Fotbal international

Dennis Man a primit o veste teribilă! Sezon încheiat pentru român după accidentarea din meciul cu Crotone

27.04.2021 | 19:23
Dennis Man a primit o veste teribila Sezon incheiat pentru roman dupa accidentarea din meciul cu Crotone
ADVERTISEMENT

Dennis Man a primit o veste dură din partea medicilor lui Parma, și anume că accidentarea suferită în partida cu Crotone îl va face să rateze finalul sezonului.

În confruntarea cu Crotone, Dennis Man a rezistat doar 20 de minute pe teren, el fiind titular. A fost înlocuit după ce a resimțit o durere la coapsa stângă, care s-a dovedit a fi o leziune musculară de gradul I.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român a început deja tratamentul, însă sezonul este încheiat pentru el, din păcate într-un moment în care Man se acomodase bine în Serie A.

Sezon încheiat pentru Dennis Man la Parma

Dennis Man a suferit o leziune musculară de gradul I, la coapsa stângă, după cum informează cei de la forzaparma.it, iar aceștia anunță că sezonul e încheiat pentru român.

ADVERTISEMENT

„Vești proaste de la infirmerie: Dennis Man a fost supus testelor de diagnostic care au relevat o leziune gravă a joncțiunii miotendinoase a flexorilor coapsei stângi.

Jucătorul a început deja terapiile adecvate, dar este posibil ca sezonul său să se fi încheiat deja prematur”, notează italienii.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani este vârsta lui Dennis Man

Dennis Man era într-o creștere de formă

Dennis Man se afla într-o creștere de formă evidentă, fotbalistul român fiind folosit ca titular în ultima perioadă de către tehnicianul Roberto D’Aversa, iar încrederea primită s-a văzut în evoluțiile sale.

Man a înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă în 14 meciuri pentru Parma, însă cele două reușite au venit recent, în meciurile cu Benevento și Cagliari, iar pasa de gol a fost dată în victoria cu AS Roma.

ADVERTISEMENT

De altfel, de la meciul cu AS Roma, Dennis Man a început fiecare partidă ca titular pentru Parma, iar din acel moment a bifat 7 partide consecutive ca titular, antrenorul său având încredere maximă în el.

  • 11.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: