Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dennis Man a ratat lovitura de la 11 metri în România – Bulgaria! Penalty dictat după o acțiune superbă a lui Stanciu

Repriza a doua a meciului amical România - Bulgaria a început cu un penalty ratat de Dennis Man, după o execuție modestă.
04.06.2024 | 23:23
Repriza a doua a meciului amical România - Bulgaria a început cu un penalty ratat de Dennis Man, după o execuție modestă. Sursă foto: captură Prima TV
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” se pregătesc de participarea la Euro 2024 și și-au programat 2 partide de verificare. În afara jocului împotriva Bulgariei, echipa noastră va mai întâlni vineri, 7 iunie, reprezentativa din Liechtenstein.

Penalty ratat de Dennis Man în România – Bulgaria

După o primă repriză în care ocaziile de gol au fost extrem de puține, partea secundă a meciului amical România – Bulgaria a început în forță cu Dennis Man ratând un penalty obținut de Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Era minutul 50 când căpitanul naționalei noastre a primit o minge de la Valentin Mihăilă în marginea careului de 16 metri, a preluat excelent și a forțat pătrunderea pe lângă fundașul central Zhivko Atanasov.

În încercarea de a bloca acțiunea, jucătorul bulgarul a pus mâna pe Stanciu și l-a tras. Jucătorul nostru a căzut, iar arbitrul turc Atilla Karaoglan a dictat fără ezitare lovitură de la 11 metri, spre disperarea lui Atanasov.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu este de obicei executantul penalty-urilor la naționala României, dar pentru că acum el a fost cel faultat misiunea i-a revenit lui Dennis Man. Jucătorul Parmei a evitat contactul vizual cu portarul bulgar, a șutat fără să se uite în dreapta acestuia, dar Ivan Dyulgerov a plonjat în acel colț și a respins în corner.

Pentru Man, unul dintre cei mai în formă jucător români, acesta a fost primul penalty executat la echipa națională, pentru care a înscris de 7 ori. El a mai ratat o lovitură de la 11 metri și la Parma în sezonul recent încheiat, în remiza 1-1 cu Modena, din 25 noiembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Rațiu, apariție spectaculoasă

Edi Iordănescu nu a putut să-l folosească în acest joc din cauza unei accidentări pe Denis Alibec, astfel că pentru poziția de atacant central a apelat la Denis Drăguș, așa cum l-a sfătuit să o facă în nenumărate rânduri Marius Șumudică.

Fundașul dreapta Andrei Rațiu a avut o apariție șocantă la amicalul cu Bulgaria de pe stadionul Steaua. Jucătorul lui Rayo Vallecano și-a vopsit părul albastru înaintea participării la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Înaintea de începerea meciului, Paula Seling a electrizat publicul prezent la stadion. Artista a avut o interpretare fabuloasă a imnului de stat al României care i-a făcut pe fanii să aplaude la scenă deschisă.

ADVERTISEMENT