Fotbal intern

Dennis Man, accidentare în minutul 12 al meciului FCSB – Botoşani. Verdictul oficial: ruptură musculară! EXCLUSIV

30.07.2019 | 11:17
Dennis Man accidentare in minutul 12 al meciului FCSB  Botosani Verdictul oficial ruptura musculara EXCLUSIV

Dennis Man s-a accidentat în minutul 12 al meciului FCSB – Botoşani din etapa a 3-a. Mijlocaşul ofensiv a început titular partida de pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, dar s-a prăbuşit pe teren după ocazia uriaşă a lui Ionuţ Vînă din minutul 11. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


UPDATE, 30 iulie, ora 11.15. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat cu Dennis Man. Din păcate pentru jucător, temerea oficialilor FCSB s-a adeverit după investigaţiile pe care fotbalistul le-a făcut în cursul dimineţii de marţi. Este vorba de ruptură musculară, ceea ce înseamnă că extrema de 20 de ani a roş-albaştrilor va trebui să petreacă ceva timp departe de gazon. Perioada minimă este de o lună şi jumătate, însă, dacă apar complicaţii, aceasta se poate prelungi.


UPDATE, ora 21.00. Dacian Nastai, unul dintre oamenii din staff-ul lui Bogdan Andone. a vorbit despre unul dintre motivele care au dus la accidentarea lui Dennis Man. “Într-adevăr suntem la o nouă accidentare. Jucăm din 3 în 3 zile şi acest aspect pune presiune pe sănătatea jucătorilor care evoluează meci de meci. Suntem tot timpul pe drumuri, pe autocar, iar asta se vede”, a spus Dacian Nastai la Digi Sport TV.


Dennis Man, accidentare în minutul 12 al meciului FCSB – Botoşani

Mijlocaşul a simţit o înţepătură la copsa piciorului stâng, s-a întins pe gazon fără să fie lovit de vreun coechipieri şi a cerut intervenţia medicilor. Acesta nu a mai putut continua şi a părăsit terenul plângând. Dennis Man a fost ajutat de medicul vicecampioanei României deoarece nu putea păşi. În locul internaţionalului român a intrat Mihai Bălaşa, iar Diogo Salomao a avansat pe postul de mijlocaş dreapta. Problema musculară a lui Man le dă fiori reci oficialillor FCSB, care se tem de o ruptură!  În caz de ruptură musculară, perioada de recuperare cea mai mică ar fi undeva spre o lună, o lună şi jumătate, iar cel mai horror scenariu l-ar ţine aproape patru luni pe bară pe Man! 

Dennis Man nu este primul jucător de la FCSB care a întâmpinat probleme în ultima perioadă. Ioan Hora s-a accidentat la antrenamentul susţinut de FCSB înaintea partidei cu FC Botoşani, acesta fiind şi motivul pentru care Gigi Becali a renunţat la preparatorul fizic Marian Lupu, iar Dragoş Nedelcu s-a “rupt” în meciul jucat la Erevan, cu Alashkert, scor 3-0, în turul 2 preliminar al Europa League.

Dennis Man este ajutat de medicul echipei să părăsească terenul după ce s-a accidentat în FCSB - Botoşani. Sursă foto: sportpictures.eu
Dennis Man este ajutat de medicul echipei să părăsească terenul după ce s-a accidentat în FCSB – Botoşani. Sursă foto: sportpictures.eu

Care sunt jucătorii accidentaţi de la FCSB:

  1. Marko Momcilovic
  2. Mihai Pintilii
  3. Dragoş Nedelcu
  4. Olimpiu Moruţan
  5. Mihai Roman
  6. Harlem Gnohere
  7. Ioan Hora
  8. Dennis Man
  • 5.500.000 de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com