Fotbal intern

Dennis Man, ales tricolorul lunii ianuarie pentru prestațiile de la FCSB! Reacția fotbalistului. Video

08.02.2021 | 17:44
Dennis Man ales tricolorul lunii ianuarie pentru prestatiile de la FCSB Reactia fotbalistului Video
ADVERTISEMENT

FRF a dat startul pentru un nou concurs prin care se alege cel mai bun tricolor al fiecărei luni, iar marele premiu pentru ianuarie a fost câștigat de Dennis Man, jucătorul care între timp a plecat de la FCSB la Parma.

În prima lună a anului 2021, extrema dreaptă a marcat două goluri în patru meciuri jucate pentru liderul din Liga 1, iar apoi s-a transferat în Serie A fiind cel mai scump jucător care a plecat din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a jucat deja două partide în Italia, dar prestațiile sale sunt departe de cele încântătoare de la FCSB.

Cel mai bun tricolor al lunii ianuarie este Dennis Man

Evoluțiile foarte bune din startul lui 2021 l-au făcut pe Dennis Man să fie câștigătorul concursului lansat de FRF pentru cel mai bun tricolori al lunii ianuarie, fiind votat de 38,69% dintre participanții la sondaj.

ADVERTISEMENT

În perioada 1-7 februarie, suporterii au votat cel mai în formă tricolor din prima lună a lui 2021. Au fost șapte fotbaliști nominalizați, iar clasamentul arată astfel:

  • 1. Dennis Man (FCSB-Parma/Italia) – 38,69% (10 puncte)
  • 2. Florin Tănase (FCSB) – 21,26% (7 puncte)
  • 3. Alexandru Maxim (Gaziantep FK/Turcia) – 16,56% (5 puncte)
  • 4. Dan Nistor (Universitatea Craiova) – 7,88% (4 puncte)
  • 5. Răzvan Marin (Cagliari/Italia) – 7,64% (3 puncte)
  • 6. Ciprian Deac (CFR Cluj) – 4,62% (2 puncte)
  • 7. Vasile Mogoș (Chievo/Italia) – 3,35% (1 punct)
ADVERTISEMENT

”Salut tuturor! Sunt onorat să câștig primul trofeu ‘Tricolorul lunii’. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat în Peluza Tricoloră, iar în același timp vreau să îi felicit pe colegii de la națională, alături de care am concurat. Mulțumesc încă o dată și hai România!”, a spus Dennis Man, pentru site-ul oficial al FRF.

Italienii își pun mari speranțe în Dennis Man și sunt siguri că fotbalistul venit de la FCSB va da lovitura la Parma. Opinia este una generală, susținută atât de fanii ”cruciaților”, cât și de reprezentanții clubului.

ADVERTISEMENT

Transferat de Parma de la FCSB pentru nu mai puțin de 13 milioane de euro, bani pe care italienii s-au obligat să i-i plătească lui Gigi Becali, atacantul Dennis Man a fost prezentat oficial în fața presei.

Noul număr 98 de la Parma a dezvăluit că speră să își ajute echipa să scape de retrogradare și a mărturisit că idolul său este fostul căpitan al echipei naționale, Adrian Mutu, și el trecut pe la formația din Serie A.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 5,30 este cota pentru „x pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: