Fotbal intern

O campioană din Europa a venit după perlele de la FCSB şi Dinamo!

Tinerii jucători ai României au început să aibă din nou căutare printre echipele din străinătate. Ultima interesată de români este campioana Poloniei din ultimele două sezoane, Legia...
27.09.2017 | 00:01
O campioana din Europa a venit dupa perlele de la FCSB si Dinamo

Tinerii jucători ai României au început să aibă din nou căutare printre echipele din străinătate. Ultima interesată de români este campioana Poloniei din ultimele două sezoane, Legia Varşovia. Formaţia poloneză şi-a trimis reprezentanţii la derby de România, FCSB – Dinamo 1-0, pentru a urmări trei fotbalişti importanţi ai celor două formaţii.

Fotbaliştii monitorizaţi au fost Dennis Man şi Florinel Coman de la gazde şi Ionuţ Nedelcearu de la oaspeţi. Presa poloneză le-a şi făcut o prezentare celor trei, mergând pe faptul că sunt tineri, foarte talentaţi şi că sunt starurile naţionalei Under 21 a României care tocmai a reuşit primul rezultat notabil după multă vreme, învingând Bosnia într-un meci oficial în deplasare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dennis Man s-a impus la FCSB

Dennis Man e aproape de transfer in strainatate după ce a reuşit să se impună în primul 11 al lui Nicolae Dică. Man l-a convins şi pe Gigi Becali, patronul afirmând după partida de la Cluj contra celor de la CFR că nu vrea să-l mai vadă în echipă pe Cătălin Golofca şi a declarat sus şi tare că Dennis Man trebuie să fie titular. Dică s-a conformat şi Man a fost în primul 11 la partida contra câinilor. El a centrat, de altfel, la golul lui Momcilovic.

Florinel Coman a început şi el să câştige duelul cu Florin Tănase în banda stângă a atacului roş-albaştrilor. Jucătorul venit de la Viitorul în acest sezon pare să fie preferatul lui Dică, mai ales că Tănase a început să intre în colimatorul lui Becali. Cei doi ar fi cotaţi, împreună, la 5 milioane de euro. Ionuţ Nedelcearu este titular de mai bine de un sezon la Dinamo, fiind considerat un punct fix al echipei. 1,5 milioane de euro e cota lui Nedelcearu.