Fotbal intern

Dennis Man, aproape de un transfer record în Europa! Anamaria Prodan: „Este vorba de o echipă foarte mare”

09.02.2019 | 11:29
Dennis Man aproape de un transfer record in Europa Anamaria Prodan Este vorba de o echipa foarte mare

Devine din ce în ce mai probabilă trecerea lui Dennis Man la un alt club. Jucătorul este aproape de un transfer record în Europa, cel puțin, așa anunță impresarul lui, Anamaria Prodan. Agentul de jucători a precizat că Man putea să plece chiar din această iarnă, dar, până la urmă, formația care îl vrea a decis să îl monitorizeze până în vară. Fără să numească clubul, Prodan a declarat că e vorba de o echipă foarte mare din Europa.

„Pentru Man am vorbit în această iarnă ci o formație dintr-un campionat puternic din Europa. A rămas că îl urmăresc, că îl vor monitoriza până în vară. Va fi un transfer mare. Va fi cel mai scump transfer făcut vreodată din Liga 1 Betano. O mutare peste cea a lui Stanciu. Este vorba de o echipă mare, foarte mare din Europa. Am discutat cu ei, ei l-au urmărit deja, dar a rămas că discutăm totul în vară, în condițțile în care ei vor fi super atenți la el”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport

Dennis Man, aproape de un transfer record în Europa! v
Dennis Man ar putea fi vândut pe o sumă record pentru fotbalul românesc

Dennis Man, aproape de un transfer record în Europa!

Nu este pentru prima oară când agentul declară că zilele lui Dennis Man la FCSB sunt numărate. De altfel, patronul echipei, Gigi Becali l-a și trecut în capul listei de transferuri și a precizat că sub nicio formă nu va renunța la jucător pentru o sumă mai mică de 30 de milioane de euro. Mai mult de atât, la un moment dat, patronul roș albaștrilor a solicitat chiar 50 de milioane de euro, dar a fost de acord să negocieze suma.

În ultima perioadă, mai multe formații din Europa s-au interesat de Dennis Man. Cele mai importante, AS Roma și Arsenal Londra, dar pe listă au intrat puternic și rușii de la Zenit.

  • 18 goluri a marcat Dennis Man pentru FCSB