Fotbal international

Dennis Man ar putea juca la anul în cupele europene! Ce echipă îl ofertează pe jucătorul Parmei

03.05.2021 | 12:56
Dennis Man ar putea juca la anul in cupele europene Ce echipa il oferteaza pe jucatorul Parmei
ADVERTISEMENT

Dennis Man ar putea prinde un transfer la o echipă care joacă în cupele europene și ar putea scăpa de un sezon în Serie B.

Cel mai scump transfer al iernii în Serie A și-ar putea încheia sezonul deja, după ce s-a accidentat în meciul cu ultima clasată, Crotone.

ADVERTISEMENT

Dorit de Fiorentina și de Napoli, Dennis Man mai are încă o ofertă, deși „cruciații” iau în calcul ca românul să continue pe Ennio Tardini pentru a pune umărul la promovarea Parmei din Serie B.

Dennis Man are ofertă de la locul patru din Turcia, Trabzonspor

Dennis Man are încă o ofertă de la Trabzonspor, echipă care are șanse mari să se califice în cupele europene și e pe locul patru în Superliga Turciei. Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt accidentați, însă Parma își dorește ca cei doi să continue la Parma și în Serie B, deși i-ar putea ceda ținând cont de costurile salariale ridicate pentru liga a doua din Italia.

ADVERTISEMENT

„Direcţia noastră va fi clară, indiferent de liga în care jucăm. Nu jucătorii decid dacă pleacă sau nu, ci clubul. Există contracte, indiferent de divizie. Aici vom respecta contractele şi vom face evaluările necesare, însă liga în care jucăm nu ne va afecta planurile pe termen lung”, a declarat noul director sportiv al Parmei, Javier Ribalta, conform site-ului parmalive.com.

Cei doi totuși au șanse destul de bune să continue la Parma, mai ales că se vorbește despre vinerea lui Răzvan Lucescu sau Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei: „Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis, e cea mai importantă țară în ceea ce privește pregătirea antrenorilor”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Parma Live.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia și Italia anunță că Man ar putea veni la Trabzon sub formă de împrumut

Parma este ca și retrogradată în Serie B, iar presa din Turcia și Italia a declarat că Parma a primit deja o ofertă pentru un împrumut al lui Dennis Man de la Trabzonspor: „Parma a retrogradat în acest sezon și vrea să îl trimită pe Dennis, de la care are mari așteptări pe viitor, la un club bun, unde să joace. Echipa turcă este văzută drept cea mai bună soluție pentru jucător”, scrie presa din Turcia.

Se pare că Dennis Man a primit informații și sfaturi de la coechipierul său slovac, Jurac Kucka, care a jucat în trecut pentru Trabzonspor. Conform karadenizgazete.com i-ar fi spus: „Dacă vei pleca, o să progresezi acolo. Dacă acest transfer se va perfecta, Trabzonspor are de câștigat, iar dacă Parma se va întoarce în Serie A, vei fi pregătit. E cel mai bun loc unde poți evolua!”, i-ar fi spus fostul mijlocaș al echipei din Turcia.

ADVERTISEMENT

Victor Becali a declarat și el că nu există nicio clauză prin care cei doi să se transfere în cazul în care Parma retrogradează sau salariile lor să fie diminuate: „Nu există nicio clauză prin care Valentin Mihăilă sau Dennis Man să poată pleca de la Parma, pentru o anumită sumă, în cazul în care echipa va retrograda. Așa cum nu există vreo clauză să li se scadă salariile. Clubul a investit mult în ei și nu se pune problema să plece pe bani puțini. Dacă vor exista oferte care să fie pe placul Parmei, atunci se poate lua în calcul un viitor transfer”, a spus impresarul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT