Sport

Dennis Man are ruptură și ratează meciurile naționalei cu Israel şi Kosovo. Exclusiv

Veşti proaste pentru Edi Iordănescu înaintea meciurilor decisive pentru Euro 2024 cu Israel şi Kosovo. FANATIK a aflat că Dennis Man are ruptură musculară şi va rata convocarea.
30.08.2023 | 00:37
Dennis Man are ruptura si rateaza meciurile nationalei cu Israel si Kosovo Exclusiv
Dennis Man are ruptură și ratează meciurile naționalei cu Israel şi Kosovo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România are o dublă crucială în luna septembrie pentru calificarea la Euro 2024. “Tricolorii” joacă pe teren propriu cu Israel şi Kosovo, pe 9 şi 12 septembrie, ambele confruntări fiind programate pe Arena Naţională.

Dennis Man are ruptură și ratează meciurile naționalei cu Israel şi Kosovo

Din informaţiile FANATIK, unul dintre jucătorii cheie ai echipei naţionale, Dennis Man, a suferit o ruptură musculară. Atacantul celor de la Parma nu va putea participa la acţiunea din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este în afara lotului la meciul dintre Pisa şi Parma. În schimb, sunt pe teren Marius Marin (la gazde), respectiv Valentin Mihăilă (la oaspeţi). Din informaţiile noastre, ambii vor fi convocaţi la prima reprezentativă.

Valentin Mihăilă este eroul României din meciul cu Elveţia. Atacantul Parmei a marcat o “dublă” în deplasarea din Ţara Cantoanelor, România reuşind să revină de la 0-2 la 2-2 în ultimele minute ale meciului.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, titular în trei din primele patru meciuri din preliminariile Euro 2024!

Dennis Man a avut un început excelent de sezon. Italienii l-au lăudat pe fotbalist pentru pregătirea de vară pe care a făcut-o, având evoluţii solide şi în acest debut de sezon la Parma. Dar, accidentarea a venit în cel mai nefericit moment.

Man a fost titularizat în primele trei meciuri ale campaniei pentru Euro 2024. De altfel, atacantul Parmei a marcat primul gol al României în această campanie, în meciul cu Andorra, câştigat cu 2-0.

ADVERTISEMENT

România şi Israel, duel direct pentru locul doi în grupă!

România a început foarte bine campania pentru Euro 2024. “Tricolorii” sunt neînvinşi după primele patru etape, având două victorii: cu Andorra şi Belarus, şi două egaluri, în deplasările din Kosovo şi Elveţia.

Elveţia este principala favorită din această grupă, iar lupta pentru locul secund se cristalizează între România şi Israel. Selecţionata lui Edi Iordănescu are un punct peste israelieni înaintea meciului direct.

ADVERTISEMENT

Kosovo a fost considerată o candidată la locul secund, dar micuţa naţională balcanică a obţinut doar trei puncte în primele patru etape şi a ieşit, pentru moment, din calculele pentru locul doi.

  • 8 puncte are România după primele 4 meciuri 
  • 11.000.000 de euro a încasat Gigi Becali de la Parma pentru transferul lui Dennis Man
ADVERTISEMENT