Sport

Dennis Man, criticat de un fost jucător al Parmei: „Are o atitudine nepotrivită”

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt folosiți mai puțin în ultima vreme de antrenorul Parmei, Enzo Maresca, acesta fiind sfătuit să-i țină mai mult în teren pentru a fi repuși pe picioare.
27.11.2021 | 12:03
Dennis Man criticat de un fost jucator al Parmei Are o atitudine nepotrivita
ADVERTISEMENT

Jucătorii români ai echipei italiene Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, continuă să țină treaz interesul presei din peninsulă, chiar dacă în ultima vreme au evoluat mai puțin.

Cei doi sunt ceruți în teren din primul minut, dar antrenorul Enzo Maresca continuă să-i folosească pe final de meci sau chiar deloc.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este afectat de ceea ce I se întâmplă în ultima vreme

Parma va întâlni, duminică, în deplasare, Como. Partida contează pentru etapa a 14-a din Serie B, iar echipa antrenată de Enzo Maresca are nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaș.

În acest moment, Parma se găsește pe locul 14, cu 17 puncte (adunate din patru victorii și cinci remize), în timp ce Como este pe 12, cu 19 punte (cinci victorii și patru remize).

ADVERTISEMENT

Marco Giandebiaggi, fost jucător al echipei Parma, este de părere că Man și Mihăilă ar trebui folosiți mai mult. „Man este foarte afectat de ce se întâmplă și uneori are o atitudine nepotrivită.

Valentin Mihăilă nu a fost exploatat la maximum

Dar pentru el s-au plătit bani foarte mulți, iar Parma nu trebuie și nu poate să îl piardă decât dacă există vreo ofertă satisfăcătoare. În opinia mea, Mihăilă nu a fost exploatat la maximum. Calitățile sale ar fi ideale într-un sistem 4-3-3, la fel ca în cazul lui Man.

ADVERTISEMENT

Cei doi trebuie să fie repuși pe picioare, dar și ei trebuie să dea mai mult pentru că sunt jucători importanți și echipa nu are multe alte variante.

Man ar trebui să fie motivat în continuare, chiar dacă are deja o ofertă din altă parte (n.r. – de la Galatasaray Istanbul). Eu sunt sigur că ambii pot da mai mult acestei echipe”, a spus Giandebiaggi pentru Parma Live.

ADVERTISEMENT

Enzo Maresca nu negociază atitudinea incorectă a lui Dennis Man

Înaintea etapei a 12-a, când Parma a jucat în deplasare cu Lecce, și a pierdut cu 4-0, antrenorul Enzo Maresca a clarificat situația celor doi jucători români de la Parma. „Pot spune că nu există niciun caz Dennis Man.

El se antrenează foarte bine, dar în ultimele două meciuri am schimbat puțin configurația echipei, iar acest lucru a adus performanță și rezultate. Dar, așa cum am spus și cu alte ocazii, eu mă bazez foarte mult pe ceea ce văd că fac jucătorii la antrenamentele din timpul săptămânii și cum ii văd pe băieți.

Nu negociez atitudinea incorectă. Când există atitudine corectă, este loc pentru toată lumea. De fiecare dată le dau băieților exemplul lui Adrian Benedyczak (n.r. – atacantul polonez de 20 de ani).

Dennis Man a fost rezervă cu Lecce și Cosenza

A fost rezervă în câteva meciuri, dar nu a avut niciodată o atitudine greșită, motiv pentru care a fost recompensat. Cred ca el poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce privește atitudinea”, a declarat tehnicianul pentru parmalive.com.

Mihăilă a jucat împotriva celor de la Vicenza, s-a sacrificat și a avut o ocazie foarte mare de a marca. Dennis nu a găsit loc, dar va veni timpul lui. Buffon? Am spus, suntem foarte mulțumiți de ceea ce face el. La fel și Simone Colombi.

Gigi poate face față cu siguranță și este susținut foarte bine de de un tip excepțional cum este Simone. Acesta se antrenează foarte bine și atunci când stă pe banca de rezerve este primul care încearcă mereu să aducă ceva. Suntem fericiți că-i avem în lot de amândoi”, a mai spus antrenorul.

În meciul cu Lecce, Maresca l-a ținut pe Man pe banca de rezerve până la final, iar pe Mihăilă l-a trimis în teren în minutul 76, în locul lui Coulibaly. A urmat meciul de pe teren propriu împotriva Cosenzei, când Mihăilă a fost titular, iar Man l-a înlocuit în minutul 81.

ADVERTISEMENT