Sport

Dennis Man, avertizat de Enzo Maresca, după ce și-a exprimat dorința să plece de la Parma: „Există două opțiuni”

Dennis Man a fost rezervă neutilizată în ultimul meci pe care l-a jucat Parma, la Cittadella, iar antrenorul Enzo Maresca a vorbit despre nemulțumirile atacantului român.
31.10.2021 | 19:56
Dennis Man avertizat de Enzo Maresca dupa ce sia exprimat dorinta sa plece de la Parma Exista doua optiuni
ADVERTISEMENT

Parma se pregătește de un nou meci în Serie B. „Cruciații” o înfruntă pe Vicenza, luni, 1 noiembrie, de la ora 19:00. Echipa lui Enzo Maresca vine după un rezultat bun. A câștigat cu 2-1 la Cittadella, după o serie de șase meciuri consecutive fără victorie.

În partida de la Cittadella, Dennis Man a fost rezervă neutilizată, spre deosebire de celălalt român al Parmei, Valentin Mihăilă, care a intrat pe teren în repriza a doua. Recent, Victor Becali a vorbit despre nemulțumirile pe care Man le are la Parma, fotbalistul gândindu-se la o plecare de pe Ennio Tardini.

ADVERTISEMENT

Statutul lui Dennis Man este extrem de interesant, deoarece, în startul de sezon, atacantul debutase extrem de bine la Parma. A marcat două goluri în primele trei runde, după care forma sa a regresat, cel mai probabil și din cauza infectării cu coronavirus.

Dennis Man primește sfaturi de la antrenorul celor de la Parma

Enzo Maresca a vorbit despre situația lui Dennis Man, pe care îl înțelege, dar de la care vrea mai mult, dacă vrea să apară constant în echipa Parmei.

ADVERTISEMENT

„Când stai pe banca de rezerve e clar că nu ești fericit. Dar există mereu două opțiuni: prin comportamentul tău ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate, ori îl pui în dificultate!

Totul depinde de el, eu am luat niște decizii și a mers bine. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum de la fiecare jucător”, a spus Maresca, citat de parmalive.com.

ADVERTISEMENT

„Cei de la club nu vor să renunțe la mine”

Nu doar Victor Becali a vorbit despre situația lui Dennis Man. Însuși atacantul a oferit declarații despre viitorul său pe Ennio Tardini. Românul joacă la Parma din ianuarie 2021, atunci când „cruciații” au plătit 13 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB.

Man mai are contract cu Parma până în vara lui 2025.

„Am avut câteva oferte foarte bune, dar bune pentru mine, pentru că cei de la club nu vor să renunțe la mine decât pe o sumă mai mare decât cea pentru care am fost adus. Nu vreau să dau acum nume de cluburi, dar chiar erau oferte bune.

ADVERTISEMENT

Au fost oferte bune atât pentru mine, cât și pentru Vali Mihăilă. Simțim amândoi că se așteaptă mult de la noi, mai ales că Parma a plătit pentru noi peste 20 de milioane de euro, o sumă mare oriunde.

Am rămas să ne facem treaba, să încercăm să jucăm cât mai bine, să promovăm dacă se poate și, după aceea, vom vedea”, a declarat Dennis Man, pentru specialarad.ro.

  • 13 este locul ocupat de Parma în Serie B, cu 13 puncte, după ce s-au scurs din campionat zece etape
ADVERTISEMENT
Tags: