Fotbal intern

Dennis Man, călău pentru U Craiova. Câte goluri le-a dat în ultimele 10 meciuri

18.12.2020 | 22:24
Dennis Man calau pentru U Craiova Cate goluri lea dat in ultimele 10 meciuri
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, este un adevărat călău pentru U Craiova, el reușind să înscrie ambele goluri ale întâlnirii din Bănie.

Fotbalistul a avut o nouă prestație solidă în fața oltenilor și a devenit o adevărată piază rea pentru formația lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Cu cele două goluri marcate vineri seară, prin care a adus victoria formației sale, jucătorul ”roș-albaștrilor” a ajuns la 12 reușite în acest sezon  al Ligii 1 și este lider detașat în clasamentul golgheterilor.

Călăul Craiovei se numește Dennis Man

Încă o dată Dennis Man a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB în partidele cu U Craiova și a devenit un adevărat călău pentru olteni, cărora le-a marcat șase goluri în ultimele zece întâlniri directe.

ADVERTISEMENT

”Perla” lui Gigi Becali a deschis scorul în minutul 39 cu un șut la colțul scurt al porții apărate de italianul Mirko Pigliacelli, după o pasă filtrantă de excepție reușită de Florinel Coman.

Dennis Man a recidivat în minutul 55, atunci când a scăpat din marcajul lui Marius Constantin, a primit o pasă pe culoar de la Olimpiu Moruțan și l-a executat pe Pigliacelli cu un șut plasat de la 15 metri.

ADVERTISEMENT

Evoluția entuziasmantă a fotbalistului de bandă dreaptă de la FCSB a venit în ziua în care site-ul de specialitate transfermarkt.com i-a ridicat cota la 6,5 milioane de euro, însă mult sub ceea ce cere Gigi Becali în cazul unui transfer.

În urma recalculării cotelor de piață ale fotbaliștilor din Liga 1, Dennis Man a devenit cel mai scump fotbalist din campionatul intern, urmat de Florinel Coman și Alexandru Cicâldău, ambii cotați la 5,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fotbalistul de la FCSB este al treilea cel mai scump jucător român în activitate la acest moment, fiind devansat doar de Răzvan Marin – 10 milioane de euro și Ionuț Radu – 8 milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 6,90 este cota pentru “scor corect: 0-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: