Fotbal international

Valentin Mihăilă, printre cei mai buni jucători ai Parmei în meciul cu Spezia. Ce notă a primit Dennis Man

27.02.2021 | 18:38
Valentin Mihaila printre cei mai buni jucatori ai Parmei in meciul cu Spezia Ce nota a primit Dennis Man
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Dennis Man a intrat pe teren în minutul 79 în locul lui Valentiun Mihăilă, dar nu s-a remarcat cu nimic și a fost desemnat cel mai slab jucător al Parmei în meciul de la Spezia.

La fel ca și în runda precedentă, pe teren propriu cu Udinese, parmegianii au condus cu 2-0 și s-au văzut egalați până la finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român, Liță Dumitru, este de părere că italienii de la Parma au greșit atunci când l-au adus pe Dennis Man de la FCSB.

Parma a remizat la Spezia, iar Dennis Man nu a ieșit deloc în evidență

Dennis Man a primit din nou minute puține din partea antrenorului Roberto D’Aversa, însă nu a știut să profite de ele și a făcut un joc modest în deplasarea Parmei de la Spezia, fiind considerat cel mai slab jucător al oaspeților.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la FCSB a fost notat de platforma FotMob cu 5,9, singurul jucător de pe teren care a primit o notă mai mică fiind atacantul Speziei M’Bala Nzola, intrat în joc în minutul 70. Man a jucat 11 baloane, a pierdut un duel și a dat șase pase corecte, având un procentaj de 100%.

Dennis Man Parma Spezia

Valentin Mihăilă, printre cei mai buni jucători ai Parmei

În schimb, Valentin Mihăilă, care a jucat până în minutul 79 când i-a lăsat locul lui Man, a impresionat din nou, primind nota 7,1. Cei mai buni jucători de la Parma au fost Yann Karamoh (8,2), Riccardo Gagliolo (7,5) și Hernani (7,3).

ADVERTISEMENT

Dennis Man Parma Spezia

Fostul atacant al Universității Craiova a avut două ocazii de gol, prima dată fiind blocat de portarul Ivan Provedel, iar a doua oară de un fundaș advers. Mihăilă a dat nouă pase corecte din 13 încercate, având un procentaj de 69%.

Internaționalul de tineret a jucat de 29 de ori mingea, a reușit patru driblinguri din cinci încercate și a oferit două pase din care Parma ar fi putu marca.

ADVERTISEMENT

„Fuleul lui Mihăilă va deveni extrem de util pentru Parma. Începe să se simtă bine în rolul său după ce antrenorul îi dă credit. Îi lipsește doar calitatea de a fi decisiv în ultimii metri, cu gol sau pasă de gol, dar demonstrează că are stofă de mare jucător. A fost schimbat cu Dennis Man, care și-a etalat tehnica, dar a intrat poate prea târziu pe teren”, au scris ziariștii de la tuttomercatoweb.com.

Dennis Man Parma Spezia

Tatăl lui Valentin Mihăilă a dezvăluit pentru FANATIK cum arată o zi a fotbalistului la Parma. Marian Mihăilă spune că nivelul din Italia este foarte ridicat, iar acest lucru ar putea să-l ajute pe fiul său să crească în evoluții. ”Nu e ca la noi, două sau trei ore de antrenament. Pleacă la ora 09:00 și vine la ora 18:00”.

ADVERTISEMENT