ADVERTISEMENT
Fotbal international

Dennis Man, criticat dur de oficialii FRF după evoluția modestă cu Irlanda de Nord: ”E prea individualist”

Autori: Adrian Baciu, Ionut Neamţu | 20.11.2019 | 08:27
Dennis Man, criticat dur de oficialii FRF după evoluția modestă cu Irlanda de Nord: ”E prea individualist”
Dennis Man, criticat dur de oficialii FRF după evoluția modestă cu Irlanda de Nord: ”E prea individualist”. Sursa foto: sportpictures.eu

Naționala de tineret a României a făcut un pas greșit în a 5-a etapă din Grupa H a preliminariilor EURO 2021. Marți, la Ballymena, puștii lui Mirel Rădoi au remizat, scor 0-0, pe terenul penultimei clasate, Irlanda de Nord. Jucătorii de la care se aștepta foarte mult în acest meci, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au avut evoluții modeste, lucru scos în evidență și de oficialii FRF.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, criticat dur de oficialii FRF după evoluția modestă cu Irlanda de Nord: ”E prea individualist”

Considerat de șefii săi de la FCSB ca fiind un jucător de mare valoare, care va pleca pe mulți bani în Europa, Dennis Man a avut de suferit din cauza acestui lucru. În opinia lui Mihai Stoichiță, inconstanța sa în joc vine tocmai din cauza acestor cuvinte mari care se spun despre el, iar asta îl face să fie foarte individualist.

”Inconstanța, capriciile pe care le are uneori, faptul că e influențat de faptul că e foarte lăudat poate duce uneori la exces şi atunci vrei să rezolvi individual, să fii tot timpul spectaculos. Nu se poate treaba asta. El trebuie să fie ajutat în acest moment de antrenorii pe care îi are, la FCSB în principal. Acolo, etapă de etapă trebuie să aibă constanţă, nu numai sclipiri”, a declarat directorul tehnic al FRF pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT
  • 12.10.2018, România U21 – Țara Galilor U21 2-0, ultimul meci al lui Man cu gol la naționala de tineret

Dacă Man a fost criticat, cealaltă extremă folosită de Rădoi în meciul din Irlanda de Nord, Valentin Mihăilă, autor al unui hatrick în meciul trecut cu Finlanda, a fost apărat. ”E normal ca uneori la vârsta aceasta fragedă să mai ai oscilaţii şi eu înţeleg perfect situaţia. Nu a fost cea mai bună seară pentru el, oscilaţiile sunt normale la vârsta asta. Şi după două, trei meciuri foarte bune poate e prea mult să îi cerem ca el să fie factorul decisiv.”, a spus Stoichiță despre oltean.

ADVERTISEMENT

România U21, remiză în Irlanda de Nord și locul 2 în grupă

După trei victorii spectaculoase cu Ucraina, Irlanda de Nord și Finlanda, elevii lui Mirel Rădoi s-au lovit de defensiva nord-irlandeză și au pierdut contactul cu liderul grupei H, Danemarca. După 5 etape jucate, România e pe locul secund în grupă, cu 10 puncte, la 5 în spatele danezilor.

  • România U21 – Danemarca U21, pe 31 martie 2020, următorul meci al tricolorilor. 
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!