Man vrea şi la naţionala mare: “Să demonstrez că am valoare”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/01/2018, 21:25
Man vrea şi la naţionala mare: “Să demonstrez că am valoare”

Dennis Man este în acest sezon unul dintre oamenii de bază ai FCSB-ului şi a demonstrat-o în orice competiţie în care a evoluat. Acum, acesta îşi doreşte să facă un pas şi mai mare, să fie convocat la echipa naţională a României de seniori:

Dacă mister mă va convoca eu sunt pregătit şi merg 100% să demonstrez că am valoare”, a spus Dennis Man, care a continuat apoi să vorbească despre lupta la titlu din Liga 1 Betano, stagiile de pregătire din Turcia şi Spania şi plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga:

“Niţă ne ajută mult”

“A fost un cantonament greu. Ne bucurăm că am terminat sănătoşi. A fost ultimul meci din perioada de pregătire şi suntem fericiţi că am terminat sănătoşi. Mă simt bine. Mă pregătesc zi de zi. Mă bucur că am reuşit încă un asist şi sper să o ţin tot aşa şi în campionat.

Sincer mai e până la titlu, dar părerea mea e că şi Craiova şi CFR au un lot bun şi ne vom bate cu ei la titlu. Florin ne-a ajutat foarte mult. Aţi văzut şi azi, a scos un penalty. E un jucător foarte important pentru această echipă. Ne-a ajutat foarte mult. Noi îl dorim lângă noi, dar nu putem face mai mult dacă va fi să plece”, a spus Dennis Man la Telekomsport.

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.