Fotbal intern

Dennis Man e dezamăgit de modul cum este tratat: „Văd că oamenii se răzbună pe mine”

22.01.2021 | 23:10
Dennis Man e dezamagit de modul cum este tratat Vad ca oamenii se razbuna pe mine
ADVERTISEMENT

Dennis Man, jucătorul momentului în Liga 1, a avut o declarație misterioasă la finalul partidei cu FC Voluntari, și anume că oamenii se răzbună pe el în legătură cu zvonurile care apar aproape zilnic despre transferull său într-un campionat din afară.

FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Dennis Man 37′ și Florin Tănase 71′ (P) pentru roș-albaștri, iar pentru Voluntari a înscris Jefte Betancor 90+3 (P).

ADVERTISEMENT

Faza penalty-ului primit de FCSB a adus și un moment straniu, Dennis Man se pregătea să execute, însă Florin Tănase a intervenit și i-a luat mingea din brațe.

Dezamăgirea lui Dennis Man: „Văd că oamenii se răzbună pe mine”

La finalul partidei, jucătorul lui FCSB a spus că nu se gândește la un transfer, prioritatea sa în acest sezon fiind o performanță cât mai bună alături de echipa sa: “Importante sunt cele trei puncte, a fost un meci greu, s-a resimțit puțin oboseala de la meciul trecut. 

ADVERTISEMENT

Nu știu de nicio ofertă, văd ce se scrie prin ziare, sunt zilnic transferat la echipele din Europa. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu îmi fac treaba pe teren și nu mă gândesc la transfer.

Nu este problema mea ce se scrie, eu dau totul cât sunt aici și las la o parte transferurile”, a declarat Dennis Man la finalul partidei cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, elogii pentru Dennis Man: „Nu vezi așa ceva la noi în campionat”

Basarab Panduru crede că Dennis Man are o clasă în plus față de restul jucătorilor din Liga 1, fiind într-un moment de grație al carierei, care va aduce după sine și un transfer într-un campionat mai puternic: „Man a făcut câteva driblinguri de mare clasă, nu prea vezi așa ceva la noi în campionat. Diferența dintre el și Neymar e că Neymar trece mai departe după driblig, dar nu vezi așa ceva la noi în campionat. Preluare cu dreptul, mută mingea cu stângul…frumos.

E bine să comentăm aceste momente, pentru că nu sunt astfel de momente în fotbalul nostru. Astea atrag suporterii. Man sigur o să plece, că are un sezon excepțional, poate și Tănase. Nu au cu cine să se bată. Cicâldău e departe, Cristea de la Poli Iași la fel, bătălia la titlul de golgheter se dă între ei.”

ADVERTISEMENT

Contre Man – Tănase la faza penalty-ului acordat FCSB

Legat de faza penalty-ului și momentul straniu petrecut între Dennis Man și Florin Tanase, Basarab Panduru susține că nu se poate trage concluzia unei rivalități între cei doi: “Eu dacă mă uit la Man știu un lucru sigur, că el nu trebuie să bată penalty-ul. Știu că sunt unii antrenori care își lasă jucătorii să aleagă ei să bată penalty-uri, dar nici mie nu mi-a plăcut ce am văzut la acea fază. Astea erau pe vremuri, cine scoate penalty-ul să îl și bată, s-a terminat, dar Man știe clar că nu trebuie să bată. Nu e un duel între Man și Tănase, cei din club sunt suficient de inteligenți să nu lase să se întâmple o ceartă inutilă.

Eu zic că nici nu se pune problema și cred că o vor rezolva. Dacă bate Tănase în continuare, lucrurile rămân la fel, dacă Man va bate de-acum înainte, înseamnă că s-a schimbat ceva, dar n-aș prea crede. Dar și după și-au pasat, nu mi s-a părut ca există vreo tensiune între ei”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,67 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT