Fotbal intern

Dennis Man, desființat după FCSB – Craiova 3-2. “E penibil să faci așa ceva!”

01.04.2019 | 11:32
Dennis Man desfiintat dupa FCSB  Craiova 32 E penibil sa faci asa ceva

Dennis Man a înscris golul de 2 al FCSB-ului din meciul jucat împotriva Universității Craiova, scor 3-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar atacantul a fost desființat de Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei FC Vaslui.

Dennis Man, desființat după FCSB – Craiova 3-2

Adrian Porumboiu l-a taxat pe Dennis Man pentru simulările făcute în timpul partidei jucate de FCSB cu Universitatea Craiova. Nici Cristi Bălgrădean, portarul vicecampioanei României, nu a scăpat de furia fostului arbitru român.

“Am văzut două accidentări grave, la Man și Bălgrădean. Man, la vârsta lui, s-a tăvălit de trebuiau să vină 1000 de SMURD-uri. Nu l-a atins nimeni! E penibil să faci așa ceva. Mai ales la vârsta asta… Trebuia să intervină și arbitrul”, a declarat Adrian Porumboiu pentru prosport.ro. 

Alex Cicâldău și Dennis Man în meciul FCSB – Universitatea Craiova 3-2

Ce a făcut Dennis Man în meciul FCSB – Craiova 3-2

Pe finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova, Dennis Man i-a enervat al culme pe olteni. Fotbalistul vicecampioanei României s-a trântit pe gazon. Mirko Pigliacelli s-a prefăcut că îl lovește cu mingea în cap, iar mai apoi atacantul, atins ușor de gheata portarului, a picat ca și secerat.

Dennis Man a cerut intervenția medicilor din staff-ul FCSB-ului și i-a transmis lui Ovidiu Hațegan că nu este posibil să permită astfel de gesturi. După ce staff-ul medical al vicecampioanei României a intervenit pentru a-l ajuta pe tânărul fotbalist, Man s-a ridicat fără să întâmpine vreo problemă.