Sport

Dennis Man, din nou pe teren după o pauză de trei luni. Cum s-a descurcat în primul amical al verii

Tânărul mijlocaș a revenit pe gazon după o pauză de trei luni. Antrenorul Enzo Maresca l-a introdus din primul minut al amicalului cu o echipă de eșalon inferior.
17.07.2021 | 23:00
Dennis Man din nou pe teren dupa o pauza de trei luni Cum sa descurcat in primul amical al verii
ADVERTISEMENT

Prima partidă de verificare a Parmei din această vară, câștigată cu 2-0 în fața celor de la Stegan Stegona, echipă aflată în liga a cincea italiană, a marcat revenirea lui Dennis Man după accidentarea care l-a ținut timp de trei luni departe de gazon.

Introdus încă din primul minut, tânărul mijlocaș a fost extrem de activ și putea chiar să înscrie, dacă execuția sa din interiorul careului nu trecea puțin peste poartă. Va avea, însă, ocazia să-l impresioneze pe Enzo Maresca în duelul cu Bochum, programat marți, 21 iulie, la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Transferat de „cruciați” la începutul anului, în schimbul unei sume record pentru campionatul românesc – 13 milioane de euro -(2 milioane sunt sub formă de bonusuri), fosta vedetă a FCSB-ului a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă în cele 14 meciuri din stagiunea precedentă.

Dennis Man a revenit pe gazon după trei luni de pauză

Am revenit în joc după trei luni”, le-a transmis Dennis Man fanilor de pe Instagram, iar aceștia l-au răsplătit cu o mulțime de aprecieri. Nu mai îmbrăcase tricoul Parmei din aprilie 2021, când s-a accidentat în duelul cu Crotone.

ADVERTISEMENT

Revenind la amicalul din această seară, chiar în minutul 31, imediat după ratarea uriașă a mijlocașului român, scorul a fost deschis de argentinianul Juan Brunetta, printr-un șut cu mult efect, la colțul lung, de la marginea careului. Cu 19 minute înainte de fluierul final, uruguayanul Gaston Brugman a transformat o lovitură de la 11 metri și a majorat avantajul echipei sale.

În schimb, Valentin Mihăilă nu s-a refăcut după o accidentare și a rămas în afara lotului, dar ar putea reveni pe gazon împotriva germanilor de la Bochum. În ultimele două partide de verificare ale verii, „cruciații” vor da piept cu Trento și Giana Erminio.

ADVERTISEMENT

Dennis Man vrea să readucă Parma în Serie A: „Nu mă gândesc la alte echipe”

În ciuda ofertelor venite din partea unor cluburi  precum Trabzonspor sau Lille, Parma nu este deloc dispusă să-l cedeze pe Dennis Man. În plus, acesta și-a exprimat la rândul său intenția de a pune umărul la revenirea cruciaților pe prima scenă a fotbalului românesc după un singur an de „pribegie”.

Este al doilea sezon al meu aici şi sunt fericit. Putem duce Parma din nou în Serie A. La început mi-a fost greu, dar apoi am reuşit să mă integrez.

ADVERTISEMENT

Ştiu că nu va fi uşor în Serie B şi voi face tot ce ţine de mine pentru a duce Parma înapoi în elită. Cred că avem un grup bun, mă simt bine alături de coechipierii mei. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma şi să contribui la revenirea în Serie A.

Avem un antrenor nou, vorbește cu noi în fiecare zi și încearcă să scoată maximum din noi. Nu mi-a spus nimic în mod special, discută cu toată echipa”, a declarat tânărul internațional român.

ADVERTISEMENT
Tags: