Fotbal intern

Dennis Man, dorit de AS Roma! Italienii au fost la Bucureşti

04.08.2018 | 10:26
Dennis Man dorit de AS Roma Italienii au fost la Bucuresti

Dennis Man, dorit de AS Roma! Cel mai în formă jucător de la FCSB a ajuns în atenţia marilor cluburi din Europa. După Anderlecht şi Manchester United, a venit rândul semifinalistei Champions League din sezonul 2017 – 2018 să aspire la “perla” lui Gigi Becali.

Presa internaţională a anunţat că AS Roma îl vrea pe Dennis Man, iar scouteri ai clubului italian au fost prezenţi la partida cu Rudar Velenje, din turul doi preliminar al Europa League, pe Arena Naţională.

Dennis Man, dorit de AS Roma

Reprezentanţii Romei nu au avut însă ce să vadă, după ce Dennis Man a fost odihnit pentru meciul din Liga 1 Betano şi ţinut pe bancă pe toată durata partidei. Presa din Belgia a scris despre faptul că Dennis Man este pe lista celor de la AS Roma: “Dennis Man a fost urmărit de Anderlecht la meciul dintre FCSB şi Dinamo, iar tânărul jucător a avut o prestaţie consistentă, oferind şi o pasă de gol. Pe lângă faptul că patronul echipei, Gigi Becali, le-a cerut suma de 25.000.000 de euro pentru Man, cei de la Anderlecht au mai primit o veste proastă! Şi AS Roma îl vrea pe jucătorul pe care îl monitorizează de mai multe luni. La meciul cu Rudar Velenje, din Europa League, şi-au trimis scouterii să-l urmărească la treabă, dar jucătorul a fost ţinut pe bancă timp de 90 de minute”, au scris cei de la  Voetbalnieuws.

Dennis Man a jucat însă în partida tur, din Slovenia, când a şi deschis scorul în faţa lui Rudar Velenje, marcând astfel pentru prima dată într-o competiţie europeană. Dică l-a folosit apoi şi în derby de România, când a oferit un assist la golul lui Harlem Gnohere, după care antrenorul echipei a decis să-l odihnească pentru partida programată duminică în Liga 1 Betano, cu FC Politehnica Iaşi.

Gigi vrea să-l mai ţină

Tot Voetblanieuws scrie despre o potenţială strategie a lui Gigi Becali în privinţa lui Dennis Man. Patronul FCSB spune că pentru moment jucătorul, care e cotat de site-urile de specialitate la 2.200.000 milioane de euro, nu este de vânzare: “Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi pe cine iau în schimb? Nu mai găsescă altul ca el să iau din România. Sunt tatonări momentan. De un transfer al lui Dennis Man putem vorbi abia peste doi ani”, spune Gigi Becali.

Lăudat de presa belgiană

Jurnaliştii din Belgia l-au caracterizat pe Dennis Man drept un jucător senzaţional: “Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui Manchester United. Anderlecht caută soluţii în ofensivă şi l-a ochit pe Dennis Man, care poate juca atât ca vârf, cât şi ca mijlocaş ofensiv. Emisari ai lui Anderlecht au fost în tribune la partida dintre FCSB şi Dinamo, cu scopul clar de a-l monitoriza pe jucătorul roş-albaştrilor”, au scris cei de la voetbalprimeur.be.

Dennis Man, dorit de AS Roma. Jucătorul în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti
Dennis Man, dorit de AS Roma. Jucătorul în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti

“Pot să spun doar că Dennis Man a avut un an foarte bun, evoluţii bune. Nu cred că se aştepta lumea la o aşa evoluţie a lui, pentru că înainte cu an jucase puţin sau chiar deloc la prima echipă, în campionat. E un jucător care poate să crească mult, şi dacă ar ajunge la Anderlecht ar putea să facă faţă acolo”, Nicolae Dică, antrenor FCSB

Tags: