Fotbal intern

Dennis Man, dorit insistent de fanii unei mari echipe din Europa: „Hai să-l luăm!”

17.12.2020 | 10:39
Dennis Man dorit insistent de fanii unei mari echipe din Europa Hai sal luam
ADVERTISEMENT

Dennis Man (22 de ani) este noul preferat al fanilor lui Fenerbahce. Turcii îl vor cu orice preț la echipă pe golgheterul din Liga 1.

Atacantul lui FCSB a fost monitorizat în ultimele luni de mai multe echipe din Europa. Norwich, din Championship, chiar a venit la București pentru a negocia transferul lui Man, dar nu s-a înțeles cu Gigi Becali asupra sumei de transfer.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor vrea cel puțin 15 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, fotbalist cotat de transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Dennis Man este dorința fanilor lui Fenerbahce: „Ridică tribunele în aer”

Dennis Man face cel mai bun sezon al său de când a ajuns la FCSB. Internaționalul român e golgheter în Liga 1, cu 10 reușite și șase pase decisive. Prestațiile atacantului arădean l-au adus în atenția suporterilor lui Fener, care vor să îl vadă cât mai repede în tricoul galben-bleumarin.

ADVERTISEMENT

Fanii turci și-au exprimat dorința pe Twitter.

„Am văzut zvonuri că ar putea să vina Dennis Man. Și el, dar si Osayi-Samuel (n.r. – mijlocaș la QPR), sunt fotbaliști care ridică tribunele în aer. Ambii controlează excelent mingea, au șuturi fantastice, se descurcă bine pe spații mici, au sprint, iar echipa ar arăta complet diferit cu ei în teren”, a fost mesajul postat de un fan al lui Fener.

„L-am urmărit pe Man! Am văzut că va face un pas înainte și va juca la o echipă mare. Hai să-l luăm! Man e visul meu din acest an”, a mai scris un suporter al lui Fener.

ADVERTISEMENT

  • Fenerbahce este pe locul 3 în acest sezon, la trei puncte în spatele liderului Alanyaspor.
  • Sezonul trecut, echipa lui Erol Bulut a terminat a 7-a în Super Lig. Fener n-a mai luat titlul din 2018.

Dennis Man este și unul dintre preferații lui Ronny Rosenthal: „Man? E bun ca nivel. E un jucător talentat, are o viteză bună. În acest sezon a marcat multe goluri și acest lucru este foarte important.

ADVERTISEMENT

Știu că va fi în curând unul dintre cei mai importanți jucători pentru naționala României”, a declarat fostul internațional israelian, conform sport.ro.

Dennis Man joacă din 2016 la FCSB, atunci când Gigi Becali a plătit 420 de mii de euro pentru transferul său de la UTA Arad. De atunci și până în prezent, atacantul a jucat în 140 de partide, a marcat 45 de goluri și a oferit 29 de assist-uri.

  • 6 selecții și 1 gol are Dennis Man la echipa națională de seniori a României.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 5,95 este cota pentru „Primul marcator – Dennis Man”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: