Fotbal intern

Dennis Man, două oferte în vară. Niciuna de la AS Roma și maxim 5 milioane de euro!

06.09.2018 | 13:10
Dennis Man doua oferte in vara Niciuna de la AS Roma si maxim 5 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Dennis Man a avut două oferte în această vară. Niciuna nu este de la Roma, așa cum s-a vehiculat și niciuna nu a depășit 5 milioane de euro! FANATIK.RO a pus cap la cap informațiile adunate în ultima vreme și vă dezvăluie cine s-a interesat de fapt de Dennis Man, „mina de aur” a lui Gigi Becali.

Patronul FCSB spunea la un moment dat că a refuzat o ofertă de 11 milioane de euro de la AS Roma. Însă oficialii italieni au dezmințit orice interes pentru mijlocașul de 19 ani al vicecampioanei FCSB.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, două oferte în vară. Ambele au fost din Bundesliga

Impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan vorbea zilele trecute despre faptul că jucătorul se poate vinde pe bani mulți în viitor. Lucru pe care l-a subliniat și Gigi Becali, care spunea că despre transferul lui Man va vorbi abia peste 2 ani.

FANATIK.RO a aflat că au existat, într-adevăr, două oferte pe adresa arădeanului, dar niciuna nu a venit de la AS Roma, așa cum s-a vehiculat toată vara. Ambele propuneri au fost din Bundesliga, iar numele cluburilor sunt foarte importante. Din informațiile noastre, a fost vorba despre 5 milioane de euro de la Schalke și 4,5 milioane de la Bayer Leverkusen.

ADVERTISEMENT

Au fost și tatonări cu Anderlecht. Becali a cerut 30 de milioane!

În afara nemților, de Man s-a interesat în această vară și Anderlecht Bruxelles, dar nimic mai mult. Belgienii au testat terenul, dar au făcut-o mult mai circumspecți, pentru că nu le-a mers deloc bine, din punctul lor de vedere, cu Nicușor Stanciu și cu Chipciu. Becali a reacționat imediat când a auzit că Anderlecht întreabă de Man și a anunțat că pentru ei prețul este de 30 de milioane de euro!

„Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi pe cine iau în schimb? Nu mai găsesc altul ca el să iau din România. Peste 3 ani Man și Coman o să valoreze foarte mult”, preciza patronul FCSB.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali e convins că vor veni oferte de zeci de milioane de euro pentru Dennis Man
Gigi Becali e convins că vor veni oferte de zeci de milioane de euro pentru Dennis Man

Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul ‘Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!’ Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea”, a adăugat Becali.

Anamaria crede că se pot lua „lejer” 10 milioane pe Dennis Man

Dennis Man își dorește să joace în străinătate, dar e convins că mai are mult de muncă. Mai ales că în ultima vreme nu traversează o perioadă foarte bună, pierzând și locul de titular în fața lui Mihai Roman. „Cea mai mare dorinţă a mea este să plec de la FCSB şi să ajung într-un campionat puternic. Dar până atunci vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici şi să demonstrez că sunt un jucător valoros. Sper să câştig un titlu cu FCSB pentru că ar însemna un lucru foarte mare pentru mine. Îmi doresc asta din momentul în care am semnat”, spunea Man.

ADVERTISEMENT

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, crede că Becali putea lua lejer 10 milioane de euro pe Man sau chiar dublu dacă FCSB ar fi izbutit să se califice în grupele Europa League.

Anamaria Prodan a fost mereu alături de Dennis Man, de când i l-a adus lui Becali de la Arad
Anamaria Prodan a fost mereu alături de Dennis Man, de când i l-a adus lui Becali de la Arad

Lejer putea fi vândut Man. 10 milioane cu ochii închişi. Şi mai mult. Steaua încă vinde pe milioane. Dacă juca în cupele europene, avea dreptate Gigi, puteai să urci la 20 de milioane de euro cu Man. Noi ne-am obişnuit cu ideea că românii nu se mai vând. E adevărat, românii nu mai au cotă. Dar în continuare cred că Steaua Bucureşti poate să ceară cât vrea, mai ales Gigi, care nu are nevoie de bani”, a anunțat Anamaria.

Gigi Becali e convins că va avea oferte pe Man mai mari decât pe Stanciu

Patronul FCSB, Gigi Becali și-a făcut strategia cu tânărul adus de la Arad. În așteptarea ofertelor pe adresa lui Man, Becali jonglează cu declarațiile, deoarece lipsa expunerii în Europa i-a încetinit momentan planul.

L-aţi văzut pe Man? O să îl vedeţi în maximum un an de zile, o să vedeţi, nu mai vreau să zic dinainte. Pe banii lui Stanciu nu îl dau nici la ora asta“, declara recent patronul roș-albaștrilor. Stanciu a fost vândut de FCSB la Anderlecht, în august 2016, pentru 8,2 milioane de euro, plus bonusuri.

„Aceste oferte îmi dau încredere. Sunt însă cu picioarele pe pământ, acum mă gândesc doar să-mi ajut echipa” – Dennis Man

„Cred că pentru Dennis Man ar fi foarte bine să rămână şi anul acesta, pentru că Steaua îi dă aripi şi poate pleca pe bani mulţi. Gigi Becali ştie să vândă foarte bine” – Anamaria Prodan

„Tot felul de tatonări, de telefoane, dar le-am spus tuturor că nu discutăm timp de 2 ani despre Dennis Man” – Gigi Becali

2.200.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Dennis Man, fiind cel mai bine cotat jucător din lotul FCSB, peste Gnohere și Benzar, 2 milioane de euro

200.000 de euro valora Dennis Man când a venit de la UTA, în septembrie 2016, pentru 400.000 de euro

ADVERTISEMENT