Fotbal intern

“Nu îţi bate joc de Man. Ori îl foloseşti, ori îl laşi să plece!”

Emeric Ienei considera ca Dennis Man trebuie sa joace la Steaua. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali l-a transferat pentru 300.000 de euro pe internaţionalul U 21 de la UTA Arad, dar până la...
16.09.2017 | 20:00
Nu iti bate joc de Man Ori il folosesti ori il lasi sa plece

Emeric Ienei considera ca Dennis Man trebuie sa joace la Steaua. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali l-a transferat pentru 300.000 de euro pe internaţionalul U 21 de la UTA Arad, dar până la această oră jucătorul de 19 ani nu a reuşit să se impună în echipa lui Nicolae Dică, iar şansele sunt şi mai mici după ce la FCSB au fost transferaţi portarul, Andrei Vlad, Nedelcu şi Florinel Coman. Cei trei fotbalişti pot juca fără probleme înaintea lui Man pentru acoperirea regulii U 21.

Sub mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua, Dennis Man nu a avut mai deloc şanse să joace la prima echipă iar antrenorii roş-albaştrilor au hotărât să îl trimită să evolueze etapă de etapă în Liga 3 pentru Steaua II. Însă, după venirea la FCSB a lui Nicolae Dică puştiul din Arad a crezut că a ieşit în sfârşit soarele pe strada sa mai ales după ce “Dicanio” l-a introdus titular în meciul cu FC Voluntari, iar în minutul 90 Man a reuşit golul victoriei, scor 2-1.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Dennis Man este cle mai bun pentru regula U 21”

Însă după transferurile lui Andrei Daniel Vlad, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman, Dennis Man nu mai are deloc şanse să joace la Steaua nici măcar pentru regula U 21. Emeric Ienei, fostul antrenor al roş-albaştrilor este de părere că puştiului venit de la UTA i se face o mare nedreptate. “Am urmărit acest început de campionat şi m-am bucurat când am văzut că Dică a început să apeleye la Dennis Mnn. Îmi place acest pulti şi consider că are un viitor frumos în fotbal, dar trebuie să joace.

Dacă nu o să joace atunci e bine să îl laşi să plece la o altă echipă. Nu e bine să îţi baţi joc de el. Deja Steaua are în lot mai mulţi jucători care pot să joace pentru regula U 21, iar Man văd că nu prea mai prinde meciuri. Un jucător care stă rezervă atât de mutl la vîrsta lui îi este greu să se impună. El oricum pe timpul lui Reghe era trimis foarte mult în Liga 3. Am văyut că este convocat şi la naţionala U 21 de către Isăilă, dar dacă Man nu joacă la Steaua o să îi fie greu să mai prindă şi naţionala U 21″, a incheiat Ienei.