Sport

Prima pierdere grea pentru Edi Iordănescu la debutul ca selecționer, în România – Grecia. Dennis Man a fost izolat. Exclusiv

Dennis Man are șanse foarte mici să fie pe teren la România - Grecia, meciul de debut al noului selecționer Edi Iordănescu. Mijlocașul de 23 de ani al Parmei a fost izolat de restul colegilor.
22.03.2022 | 10:48
Prima pierdere grea pentru Edi Iordanescu la debutul ca selectioner in Romania  Grecia Dennis Man a fost izolat Exclusiv
Dennis Man, absent la debutul lui Edi Iordănescu la echipa națională. Aici, la incalzire in meciul de fotbal dintre Romania si Liechtenstein, contand pentru Preliminariile CM 2022, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 5 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

România întâlnește Grecia într-un meci amical care se va disputa vineri, 25 martie, ora 20:15, pe stadionul „Steaua”. Este debutul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale, la 43 de ani, la fel ca tatăl său.

Dennis Man, prima absență importantă a lui Edi Iordănescu pentru România – Grecia. Mijlocașul Parmei este foarte răcit, dar nu are Covid!

La meciul contra grecilor de pe noua arenă din Ghencea nu va fi prezent Dennis Man, unul dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu îl consideră esențial în noul modul al naționalei României.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 23 de ani al Parmei este foarte răcit și a fost izolat de restul coechipierilor. A fost testat la Covid, iar vestea bună este că a ieșit negativ de fiecare dată. Dar răceala puternică îl ține departe de antrenamente.

Sunt șanse mici ca Dennis Man să se antreneze miercuri, cu două zile înainte de amicalul cu Grecia, astfel că staff-ul federal nu e deloc optimist ca acesta să-și revină prea rapid. În cel mai bun caz, Man va fi pe teren la al doilea amical al tricolorilor, cel de marți, 29 aprilie, din Israel.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a ratat în toamnă meciurile cu Germania și Armenia din cauza virusului

În week-end, Dennis Man, aflat într-o creștere evidentă de formă, a fost integralist în remiza Parmei de pe „Tardini”, 0-0 cu Lecce.

Alarma inițială în privința lui Man a fost înlăturată. A fost negativ la testele Covid făcute de cei de la națională! Răceala a luat-o probabil în drum spre București, unde s-a prezentat la convocare.

ADVERTISEMENT

Oricum, Dennis Man nu a fost ocolit în trecut de Covid, el fiind pozitiv și când era la FCSB, în toamna lui 2020, dar și la Parma. La începutul lunii octombrie 2021, Man a stat 16 zile în izolare după ce s-a infectat cu Covid, el ratând atunci meciurile naționalei conduse de Mirel Rădoi cu Germania și Armenia.

Probleme cu gripa și pentru cei doi jucători ai Craiovei de la lot. Nicușor Bancu încă nici nu s-a antrenat!

Dennis Man nu este singurul jucător care le dă bătăi de cap celor din staff-ul lui Edi Iordănescu. Cei doi convocați ai lui Reghecampf pentru această dublă acțiune a naționalei, Bancu și Ivan, au și ei probleme.

ADVERTISEMENT

Situația lui Bancu este mai delicată, gripa pe care o are blocâdu-l până acum în camera de cantonament. Bancu nu s-a antrenat deloc până în acest moment, la fel ca și Man. Răceala lui Andrei Ivan are o formă mai ușoară, nouarul oltenilor pregătindu-se și având o reușită de exccepție la una dintre ședințele de pregătire.

  • 8 milioane de euro este cota actuală a lui Dennis Man, în scădere cu 3.000.000 față de martie 2021
  • 13 meciuri și 3 goluri are Dennis Man pentru echipa națională a României. El a fost debutat de Cosmin Contra, pe 27 martie 2018, la 1-0 cu Suedia

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,93 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT