Fotbal intern

Dennis Man, elogiat de belgieni: “Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui United”

31.07.2018 | 08:53
Dennis Man elogiat de belgieni Anderlecht vrea sa fure un jucator senzational de sub nasul lui United

Dennis Man este în vizorul lui Anderlecht.

Jucătorul lui FCSB este monitorizat de belgieni, care și-au trimis oamenii și la derby-ul cu Dinamo pentru a urmări prestația tânărului fotbalist. Publicațiile din Belgia îl elogiază pe Man, despre care scriu că este un “jucător senzațional”.

“Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui Manchester United”, titrează voetbalprimeur.be, care oferă și câteva informații despre cariera lui Man:  “Anderlecht caută soluţii în ofensivă şi l-a ochit pe Dennis Man, care poate juca atât ca vârf, cât şi ca mijlocaş ofensiv. Emisari ai lui Anderlecht au fost în tribune la partida dintre FCSB şi Dinamo, cu scopul clar de a-l monitoriza pe jucătorul roş-albaştrilor. Man a devenit deja un jucător care cochetează cu naţionala României, deşi are doar 20 de ani. S-a lansat la UTA, dar din 2016 a fost transferat de FCSB. În sezonul trecut, a jucat 47 de meciuri în toate competiţiile, marcând 12 goluri. Multe cluburi europene mari îl monitorizează”.

O altă publicație, voetbalnieuws.be, scrie că antrenorul Hein Vanhaezebrouck este cel care a pus ochii pe Dennis Man și a cerut detalii despre jucător: “Man a făcut un meci bun, dând o pasă decisivă contra lui Dinamo. Hein Vanhaezebrouck a vrut să i se facă un raport detaliat despre jucător şi de aceea şi-a trimis oameni de încredere la meci. Valoarea de piaţă a lui Man este de 2,2 milioane de euro, o sumă bună pentru Anderlecht. Dar Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu vrea să îşi vândă perla încă. Totuşi, aceasta poate fi o tactică de negociere, pentru a obţine un preţ mai bun.”

Dennis Man a fost elogiat de jurnaliștii belgieni

Dennis Man a fost transferat de la UTA Arad în septembrie 2016, când FCSB a plătit 400.000 de euro. După ce a început să fie titular la vicecampioana României, cota fotbalistului de 19 ani a crescut în ultimile luni, ajungând în prezent la 2,2 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv a debutat în martie 2018 la echipa naţională a României, în amicalul câştigat în faţa Suediei, scor 1-0. Patronul lui FCSB a susţinut că jucătorul nu este de vânzare.Sunt tatonări momentan. De un transfer al lui Dennis Man putem vorbi abia peste doi ani. A jucat bine aseară, îmi pare rău că nu a marcat când a avut ocazia”, a declarat Gigi Becali.

Dennis Man a jucat 59 de meciuri pentru FCSB, în care a marcat 14 goluri. Fotbalistul a devenit titular după ce Nicolae Dică a fost numit pe banca tehnică a vicecampioanei României. Jucătorul de 19 ani are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro la FCSB. Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi pe cine iau în schimb? Nu mai găsesc altul ca el să iau din România. Man şi Coman peste 3 ani o să valoreze foarte mult”, preciza patronul FCSB în primăvară. În actualul sezon, Dennis Man a reuşit să marcheze un gol în meciul Rudar Velenje – FCSB 0-2, partidă care s-a disputat în turul doi preliminar din Europa League.

Tags: