Fotbal international

Dennis Man, lovit violent de Hazard în meciul naţionalei de tineret! Portarul oaspeților, eliminat şi înjurat de tot stadionul

14.10.2019 | 22:40
Dennis Man lovit violent de Hazard in meciul nationalei de tineret Portarul oaspetilor eliminat si injurat de tot stadionul
ADVERTISEMENT

Jucătorul celor de la FCSB și al naționalei de tineret a României, Dennis Man, a fost aproape de o accidentare extrem de gravă în meciul România U21 – Irlanda de Nord U21 din cadrul preliminariilor EURO 2021 din Ungaria și Slovenia. Stelistul a fost lovit violent de portarul oaspeților, Hazard, și a avut nevoie de multe minute de îngrijiri medicale.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru “x2” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Dennis Man, făcut “groggy” de Hazard în meciul România – Irlanda de Nord la U21

Ciocnirea dură dintre român și nord-irlandez a avut loc în minutul 34. Dennis Man a sărit la minge, în aproprierea careului de 16 metri, iar Conor Hazard, cu o ieșire întârziată, l-a lovit dur pe jucătorul tricolor. Timp de aproape 10 minute, jucătorul naționalei și al celor de la FCSB a primit îngrijiri medicale. Și Hazard a ieșit șifonat, având capul spart.

Imediat după ce portarul Irlandei de Nord s-a ridicat de la pământ, slovenul care conduce la centru partida de la Voluntari, Nejc Kajtazovic, i-a acordat direct cartonașul roșu. Astfel, antrenorul nord-irlandez a fost nevoit să scoată pe Galbraith pentru a-l introduce între buturi pe Hughes, portarul de rezervă. La ieșirea de pe teren, Hazard a fost apostrofat și înjurat de tot stadionul.

ADVERTISEMENT
Dennis Man, făcut "groggy" de Hazard în meciul România - Irlanda de Nord la U21
Dennis Man, făcut “groggy” de Hazard în meciul România – Irlanda de Nord la U21

Dennis Man și-a revenit după mai multe minute de îngrijiri medicale, fiind nevoit să poarte un pansament la gură.

La faza imediat următoare, din lovitura liberă acordată pentru faultul lui Hazard, Andrei Ciobanu a ratat o ocazie uriașă, șutul său fiind scos de la vinclu de Hughes.

ADVERTISEMENT
Tags: