Fotbal intern

Cei trei jucători de la FCSB care l-au impresionat pe Nicolae Dică. Sfat pentru Mihai Teja: “Să se bazeze pe ei!”

28.01.2019 | 10:36
Cei trei jucatori de la FCSB care lau impresionat pe Nicolae Dica Sfat pentru Mihai Teja Sa se bazeze pe ei

Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan sunt cei trei jucători de la FCSB care au reușit să îl impresioneze pe Nicolae Dică în perioada în care acesta era antrenor principal la vicecampioana României.

Nicolae Dică a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan, dar nu a uitat nici de Tudor Băluță și Ianis Hagi, despre care susține că sunt fotbaliști interesanți. Mai mult, Nicolae Dică l-a sfătuit pe Mihai Teja să îi folosească cât mai mult pe cei trei jucători care au potențial și pot ajunge foarte sus.

Nicolae Dică, impresionat de Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan

“Eu îl văd pe Dennis Man, care este un jucător interesant, Hagi este un jucător bun, Băluță, Florinel Coman. Avem mulți jucători interesanți în acest moment, jucători de viitor. Chiar și Moruțan, care și el de când a venit la Steaua a avut momente în care a avut evoluții bune.

Sincer, nu l-aș vedea (n.r. împrumutat), pentru că în aceste șase luni în care am fost la Steaua, el a jucat. Mai sunt aceste șase luni în care odată cu începerea campionatului antrenorul se va baza pe el. Apoi, de la anul, sunt jucătorii născuți în 1998, 1999, 2000, sub 21 de ani, care trebuie să joace și au nevoie de Moruțan”, a spus Nicolae Dică pentru TV Telekom Sport.

Harlem Gnohere, Antonio Jakolis și Florinel Coman îl felicită pe Olimpiu Moruțan pentru un gol înscris pentru FCSB
Harlem Gnohere, Antonio Jakolis și Florinel Coman îl felicită pe Olimpiu Moruțan pentru un gol înscris pentru FCSB

Ofertă de 30.000.000 de euro pentru Dennis Man

Gigi Becali este dispus să îl vândă pe Dennis Man dacă va primi o ofertă de aproape 30.000.000 de euro. FANATIK.RO a anunțat că Zenit St. Petersburg s-a interesat de serviciile atacantului român, iar Arcadie Zaprojanu este cel care ar putea să îi aducă fotbalistului o ofertă în valoare de 30 de milioane de euro lui Gigi Becali.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 1,9 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 900.000 de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com