Sport

Întâlnire stelară la Madrid între Giovanni Becali și șefii lui Dortmund pentru transferul lui Dennis Man. Exclusiv

Giovanni Becali a avut o întâlnire de 5 stele la Madrid cu conducerea celor de la Borussia Dortmund. Nemții sunt interesați de transferul lui Dennis Man, care mai are contract cu Parma până în iunie 2025.
14.04.2024 | 14:08
Intalnire stelara la Madrid intre Giovanni Becali si sefii lui Dortmund pentru transferul lui Dennis Man Exclusiv
Giovanni Becali s-a întâlnit la Madrid cu oficialii Borussiei Dortmund. S-a discutat despre Dennis Man. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali, agentul lui Dennis Man, s-a întâlnit cu reprezentanții celor de la Borussia Dortmund. Din informațiile FANATIK, cele două părți au urmărit din lojă duelul dintre Atletico Madrid și Dortmund, 2-1, în turul „dublei” din sferturile UEFA Champions League.

Întâlnire de 5 stele la Madrid între Giovanni Becali și conducerea lui Borussia Dortmund pentru transferul lui Dennis Man. Ce s-a discutat în loja prezidențială

Dennis Man este la mare căutare, datorită cifrelor spectaculoase pe care le-a înregistrat în actuala stagiune la Parma. De numele internaționalului român s-au legat numeroase informații despre un transfer, însă cel mai insistent este interesul manifestat de nemții de la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Giovanni Becali, impresarul lui Dennis Man, s-a întâlnit cu conducerea celor de la Borussia Dortmund. Părțile au urmărit împreună, în loja prezidențială, meciul Atletico – Dortmund, 2-1, în turul sferturilor din UEFA Champions League, pe Civitas Metropolitano.

Nemții trebuie să obțină acordul de la Parma pentru a putea negocia cu Dennis Man atât salariul, cât și detalii contractuale. Internaționalul român, cel mai în formă titular al naționalei lui Iordănescu pentru EURO din Germania, mai are contract cu liderul din Serie B până în iunie 2025.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a întâlnit Giovanni Becali la Madrid. Atletico a avut un reprezentant

Giovanni Becali s-a întâlnit în loja de pe Civitas Metropolitano atât cu reprezentanți de la Atletico, cât și cu oficiali ai Borussiei Dortmund. Din partea madrilenilor a fost prezent în primul rând Javier Hidalgo, fiul omului de afaceri Juan Jose Hidalgo.

Omul de la Atletico Madrid este CEO Globalia. Borussia Dortmund a avut și ea reprezentanți în lojă la Atletico Madrid – Borussia Dortmund. Interesul nemților pentru Dennis Man a apărut deja în media.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv Sebastian Kehl, fosta legendă a clubului Michael Zorc, dar și Hans Joachim Watzche, director general la Borussia Dortmund s-au întâlnit cu Giovanni Becali pe „Civitas Metropolitano”. Din informațiile FANATIK, au existat și momente în care s-a atins „subiectul Dennis Man”.

Dennis Man, cifre excelente în acest sezon la Parma

Dennis Man este la un pas să revină cu Parma în Serie A. Internaționalul român este unul dintre jucătorii de bază ai echipei antrenate de Fabio Pecchia. În actuala stagiune, jucătorul de 25 de ani a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive în 32 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com. Românul a ajuns la Parma la începutul anului 2021, când italienii l-au transferat de la FCSB. Gigi Becali îl cumpărase pe Man de la UTA cu 1,85 de milioane de euro în septembrie 2016.

  • 22 de selecții și 7 goluri are Dennis Man la naționala României
  • 11 milioane de euro a achitat Parma celor de la FCSB în 2021 pentru transferul lui Man, realizat de impresarul Giovanni Becali
ADVERTISEMENT