Fotbal intern

Dennis Man, în vizorul lui Anderlecht! Reacţia lui Gigi Becali!

30.07.2018 | 12:13
Dennis Man in vizorul lui Anderlecht Reactia lui Gigi Becali

Dennis Man, în vizorul lui Anderlecht. Fotbalistul de 19 ani se află pe lista formaţiei belgiene, iar doi reprezentanţi ai clubului au venit la meciul FCSB-Dinamo 3-3 pentru a-l monitoriza. Patronul vicecampioanei României a susţinut că jucătorul nu este de vânzare. “Sunt tatonări momentan. De un transfer al lui Dennis Man putem vorbi abia peste doi ani. A jucat bine aseară, îmi pare rău că nu a marcat când a avut ocazia”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Dennis Man, în vizorul lui Anderlecht

Dennis Man, în vizorul lui Anderlecht. Nu este prima oară când patronul FCSB a declarat că fotbalistul de 19 ani este netransferabil“El e deja jucător consacrat. Nu discut despre Man pentru că nu e de vânzare”, susţinea Gigi Becali la mijlocul sezonului trecut.

Fotbalistul de 19 ani are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro la FCSB. “Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi pe cine iau în schimb? Nu mai găsescă altul ca el să iau din România. Man şi Coman peste 3 ani o să valoreze foarte mult”, preciza patronul FCSB în primăvară.

Cota lui Dennis Man a crescut

Dennis Man a fost transferat de la UTA Arad în septembrie 2016, când FCSB plătea 400.000 de euro. După ce a început să fie titular la vicecampioana României, cota fotbalistului de 19 ani a crescut în ultimile luni, ajungând în prezent la 2,2 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv a debutat în martie 2018 la echipa naţională a României, în amicalul câştigat în faţa Suediei, scor 1-0.

Ca orice fotbalist român, Dennis Man îşi doreşte să joace în străinătate, iar echipa preferată a fotbalistului este Real Madrid. “Cea mai mare dorinţă a mea este să plec de la FCSB şi să ajung într-un campionat puternic. Dar până atunci vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici şi să demonstrez că sunt un jucător valoros. Sper să câştig un titlu cu FCSB pentru că ar însemna un lucru foarte mare pentru mine. Îmi doresc asta din momentul în care am semnat. Sper, dacă Dumnezeu mă ține sănătos, să ajung în Spania. Îmi doresc Real Madrid, dar nu contează, Spania să fie”, declara Dennis Man în iarna anului trecut.

Dennis Man, în vizorul lui Anderlecht
Dennis Man, în vizorul lui Anderlecht
Tags: