Fotbal intern

Dennis Man, nervos că a fost înlocuit în România U21 – Țara Galilor U21. Reacția lui Mirel Rădoi

12.10.2018 | 23:54
Dennis Man nervos ca a fost inlocuit in Romania U21  Tara Galilor U21 Reactia lui Mirel Radoi

România U21 a câștigat cu Țara Galilor, scor 2-0, în penultimul meci al calificărilor pentru Euro U21, dar unii dintre tricolorii mici nu au gustat din plin victoria cu britanicii. Dennis Man, marcatorul primului gol, a fost nemulțumit de faptul că a fost schimbat cu Olimpiu Moruțan.

La sfârșitul partidei, Dennis Man a spus tot ceea ce trebuie în fața camerelor de luat vederi: „Ne bucură enorm această victorie. Am muncit foarte mult de la începutul acestei campanii. Datorită nouă, milioane de români sunt fericiți. A fost un meci foarte greu, în care ne-am dorit să facem fericiți miile de oameni de la stadion. În primul rând vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape. Este un moment foarte frumos pentru noi”, a declarat mijlocașul FCSB, pentru Pro X. Cu toate acestea, Man a fost foarte nervos în minutul 75, când Mirel Rădoi a decis să îl înlocuiască.

Dennis Man, supărat pe faptul că a fost înlocuit. Cine l-a împăcat

Dennis Man a acuzat o accidentare în faza premergătoare schimbării sale. El a fost apoi adus pe marginea terenului de către medicii naționalei. Între timp, Rădoi l-a trimis în teren pe Moruțan, lucru cu care Man s-a arătat dezamăgit. Mijlocașul dreapta FCSB a trecut tot terenul pe margine, unde a bătut palma cu colegii care încă se mai aflau la încălzire și cu Mirel Rădoi. Apoi a fost împăcat de către secundul Adrian Boiangiu. VEZI GALERIE FOTO

La finalul partidei, oficialii au încercat să dreagă busuiocul: „Dennis Man s-a supărat pe arbitu pentru faptul că a trebuit să ocolească tot terenul”, a spus un oficial al naționalei U21. Mirel Rădoi a glumit și el și a zis: „Nu am văzut de pe partea cealaltă, nu am observat nimic și nu cred că s-ar fi supărat Dennis pentru că a fost schimbat. Dacă s-a supărat, o să îl amendez cu un pahar de vin după meci”, a spus tehnicianul României U21.

Supărarea lui Man a fost vizibilă și în zona de flash-interviu, unde nu a mai stat la alte discuții cu presa, a semnat câteva autografe și s-a urcat repede în autocar. Cel mai probabil Dennis Man a fost dezamăgit de schimbare și pentru că la meciul cu Țara Galilor în tribunele arenei din Gruia se aflau și scouteri de la echipele importante din Europa. Cu toate acestea, mijlocașul FCSB va mai avea o șansă să îi impresioneze marți, când juniorii vor juca împotriva celor de la Liechtenstein, meci în care tricolorii mici au nevoie chiar și de un egal pentru a fi siguri că se califică la Europeanul de sezonul viitor.