Dennis Man l-a cucerit pe antrenorul Parmei! Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă

Traian Terzian   
în Serie A
16/04/2021, 17:44
Dennis Man l-a cucerit pe antrenorul Parmei! Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă
Mijlocașul Dennis Man l-a cucerit pe antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa, care l-a lăudat în conferința de presă dinaintea partidei cu Cagliari, din etapa a 31-a din Serie A, care se va disputa sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 21:45. Sursă foto: Twitter

Dennis Man l-a cucerit pe antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, care l-a lăudat în conferința de presă dinaintea partidei cu Cagliari, din etapa a 31-a din Serie A, care se va disputa sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 21:45.

Jucătorul adus de la FCSB a cucerit Italia în scurt timp cu prestațiile sale, iar transferul său este considerat, alături de cel al lui Valentin Mihăilă, cel mai bun făcut de la preluarea clubului de Kyle Krause.

Jocul bun arătat de cei doi români i-a convins pe jurnaliștii italieni că Parma a făcut investiții bune cu ei și a scris că aceștia reprezintă ”rezerva de aur” a parmegianilor.

Antrenorul Parmei îl dă exemplu pe Dennis Man

Înaintea partidei cu formația lui Răzvan Marin, Cagliari, antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, l-a dat ca exemplu pe Dennis Man și a spus că internaționalul român a crescut foarte mult față de primele zile în Italia.

”Aș putea juca cu două vârfuri, dar depinde de ce am la dispoziție. Am mulți jucători tineri și talentați, nu vreau să-i forțez prea mult. Sunt bucuros că există concurență, mulți pot juca din primul minut, iar Dennis Man, de exemplu, a crescut fantastic, de la meci la meci”, a declarat D’Aversa.

”Sunt aspecte pozitive, cel mai important este să mergem la Cagliari și să aducem trei puncte pentru noi, pentru fani, pentru președinte. Pe hârtie, Cagliari are o echipă foarte bună, asta demonstrează cât de greu este să joci în Serie A. Nu vom juca doar împotriva unei echipe, ci a unei întregi populații, a unei regiuni”, a mai spus tehnicianul, conform parmalive.com.

Mihăilă, în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari

”Am dat cu piciorul în șansele de a avea mai multe puncte, nu ne mai permitem să ratăm, meciul cu Cagliari este ca o finală. Cine învinge ar putea să aibă un destin diferit. Eu sunt mereu critic cu mine, îmi asum greșelile care ne-au adus în această poziție și regret că nu am luat unele decizii mai bune”, a încheiat Roberto D’Aversa.

În ceea ce-l privește pe Valentin Mihăilă, atacantul a revenit deja la antrenamente după accidentare și antrenorul Roberto D’Aversa a decis să-l convoace pentru meciul din Sardinia, dar totuși sunt șanse minime ca el să înceapă ca titular.

Înaintea partidei cu echipa lui Răzvan Marin, Parma este penultima în clasament, cu 20 de puncte. Cagliari se situează o poziție mai sus, pe locul 18 cu 22 de puncte. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a se menține în apropierea locului 17, primul deasupra liniei roșii, ocupat de Torino (27 puncte).

Închide ×