Fotbal intern

Dennis Man la Anderlecht? Nicolae Dică: “Ar face faţă”

01.08.2018 | 15:19
Dennis Man la Anderlecht Nicolae Dica Ar face fata

Dennis Man la Anderlecht? Nicolae Dică a vorbit despre posibilitatea ca Anderlecht să-l transfere pe Dennis Man şi este de părere că elevul său are toate calităţile necesare în a se impune la echipa la care au jucat şi Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu.

Nicolae Dică a vorbit şi despre modul în care cariera lui Dennis Man a evoluat, care a stat mai mult pe banca de rezerve în primul sezon la FCSB, după ce a fost adus din Liga 2, de la UTA Arad: „Ţin minte că am ajuns în vestiarul Stelei şi nici nu-mi venea să cred că aveam jucători ca Adi Popa, ca Gabriel Tamaş, ca Pintilii, cu Bourceanu lângă mine… Era un vis devenit realitate”, spune Man despre perioada în care a venit la FCSB.

Dennis Man la Anderlecht?

“Pot să spun doar că Dennis Man a avut un an foarte bun, evoluţii bune. Nu cred că se aştepta lumea la o aşa evoluţie a lui, pentru că înainte cu an jucase puţin sau chiar deloc la prima echipă, în campionat. E un jucător care poate să crească mult, şi dacă ar ajunge la Anderlecht ar putea să facă faţă acolo”, a spus Nicolae Dică în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Rudar Velenje.

Recomandat de Mircea Rednic

Unul dintre cunoscuţii Jupiler League, Mircea Rednic, spune că Dennis Man ar trebui să meargă fără să stea pe gânduri la Anderlecht, având în vedere condiţiile care sunt în campionatul Belgiei: “În momentul de faţă, e cel mai talentat produs pe care noi îl avem. Orice jucător ar trebui să vrea la Anderlecht. La ce condiţii sunt acolo, ar trebui să plătească el să ajungă la Bruxelles”, a spus Mircea Rednic despre transferul lui Dennis Man la Anderlecht la un post de televiziune. “Puriul” a antrenat în Belgia la Standard Liege (octombrie 2012 – iunie 2013), Gent (octombrie 2013 – aprilie 2014) şi Mouscron (decembrie 2016 – februarie 2018).

Gigi i-a mărit salariul

Patronul de la FCSB i-a mărit clauza lui Dennis Man şi, implicit, salariul. Acum, dacă Anderlecht îl vrea pe Dennis Man, trebuie să achite suma de 100.000 de euro, după ce Gigi Becali a anunţat că i-a făcut un salariu de 13.000 de euro: “Atunci avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro”, Gigi Becali, patron FCSB. În partida tur cu Rudar Velenje, Dennis Man a bifat şi prima reuşită internaţională. Acesta a deschis scorul în partida din Slovenia, iar scorul final a fost decis de Filipe Teixeira. Inclusiv presa din Belgia l-a lăudat pe jucătorul FCSB-ului: Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui Manchester United. Anderlecht caută soluţii în ofensivă şi l-a ochit pe Dennis Man, care poate juca atât ca vârf, cât şi ca mijlocaş ofensiv. Emisari ai lui Anderlecht au fost în tribune la partida dintre FCSB şi Dinamo, cu scopul clar de a-l monitoriza pe jucătorul roş-albaştrilor”, au scris cei de la voetbalprimeur.be

Dennis Man la Anderlecht? Dennis Man în meciul amical de fotbal dintre Colţea Braşov şi FCSB, desfăşurat pe Stadionul Carpaţi din Braşov

Dennis Man la Anderlecht? Dennis Man în meciul amical de fotbal dintre Colţea Braşov şi FCSB

Dennis Man a venit la FCSB în luna septembrie a anului 2016, de la UTA Arad şi a strâns 42 de apariţii în tricoul “roş-albaştrilor”, în care a marcat de 13 ori.

2.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, conform Transfermarkt