Fotbal intern

Dennis Man, la Manchester United? Prima ofertă pentru FCSB: 10.000.000 de euro!

07.06.2018 | 16:02
Dennis Man la Manchester United Prima oferta pentru FCSB 10000000 de euro

Prezența lui Jose Mourinho la amicalul România – Finlanda a fost explicată de Gigi Becali. Denis Man, la Manchester United? Nu este o glumă!

FANATIK.RO a aflat culisele transferului care ar putea reprezenta cea mai mare vânzare din istoria fotbalului românesc!

Prietenul lui Giovani și fotbalistul Anamariei!

Multă lume a fost uimită de venirea antrenorului celor de la Manchester United la meciul amical câștigat de România cu Finlanda, 2-0 la Ploiești. Așteptat la aeroport de bunul său prieten Giovani Becali, Mourinho a evitat să vorbească despre motivul real al prezenței sale la ceea ce, pentru el, era o partidă banală.

Misterul s-a risipit într-o oarecare măsură când Gigi Becali, fostul patron de la FCSB, a explicat că Mourinho este interesat de transferul lui Dennis Man: „Acum două luni s-a interesat de Man și am cerut 30 de milioane. Au trimis o ofertă. Nu știu de ce a venit Mourinho acum, dar cred că pentru Man”, a spus Gigi Becali. Oferta de la amicul lui Giovani a venit pentru fotbalistul impresariat de Anamaria Prodan, astfel că această afacere ar putea reprezenta momentul în care relația tensionată dintre vărul lui Gigi și favorita acestuia din rândul agenților de jucători se va destinde!

Denis Man, la Manchester United? Prima ofertă: 10.000.000 de euro!

FANATIK.RO

a aflat că renumita echipă engleză este cât se poate de interesată de serviciile jucătorului de 19 ani, care a explodat în sezonul recent încheiat și al cărui secret stă în viața extrasportivă liniștită! Astfel, Manchester United ar fi avansat suma de 10.000.000 de euro ca primă ofertă pentru transferul mijlocașului. Doar că, așa cum a anunțat și oficial, Gigi Becali a respins această propunere și a cerut 30.000.000 de euro!

Cu siguranță, Becali, care acum câteva luni a refuzat o ofertă de la AS Roma, nu se așteaptă ca prețul final să fie acesta, dar speră că britanicii se vor apropia de granița celor 20.000.000 de euro. Conform informațiilor FANATIK.RO, fostul patron al FCSB și-ar da acceptul și pentru suma de 18.000.000 de euro! Indiferent de valoarea finală a tranzacției, tridentul Gigi Becali – Anamaria Prodan – Giovani Becali ar putea da cea mai mare lovitură financiară din istoria fotbalului românesc, doborînd orice record în materie de transferuri!

1,2 milioane de euro este cota internaționalului român de 19 ani conform transfermarkt